Moderator: Moderator
Zeby Ci to wytlumaczyc, potrzeba chyba psychologa.........360st0pni napisał(a):ja u siebie zaobserwowałem dziwne zjawisko tj. jak zalałem pod korek to robilem w granicach 800km. a lałem za okolo 270zł. Natomiast gdy zalałem zwyklej ropy za 100 to przejechalem 340km., a gdy zalałem tez za 100zł. ale ON VERVA to przejechalem 400km. I postanowilem ze bede teraz lał za 100 a nie do pełna bo z tego wynika ze jak mialem pelny bak to powinienem zrobic 1200 km. a robilem tylko 800. Gdy mam pod korek to ta wskazówka jakos chętniej mi opada na dół.
SotoM napisał(a):ja cały czas tankuje po sam korek i na zwykłym ON to zazwyczaj do 1szej kreski rezerwy od str 1/2 robię ponad 600km a jak zatankuje ON ultimate to robie ponad 700km...
e2 napisał(a):lepiej jest jednak przepłacić za tego ultimate'a ale auto chyba jednak chodzi troszku lepiej i mniej pali
360st0pni napisał(a):ja u siebie zaobserwowałem dziwne zjawisko tj. jak zalałem pod korek to robilem w granicach 800km. a lałem za okolo 270zł. Natomiast gdy zalałem zwyklej ropy za 100 to przejechalem 340km., a gdy zalałem tez za 100zł. ale ON VERVA to przejechalem 400km. I postanowilem ze bede teraz lał za 100 a nie do pełna bo z tego wynika ze jak mialem pelny bak to powinienem zrobic 1200 km. a robilem tylko 800. Gdy mam pod korek to ta wskazówka jakos chętniej mi opada na dół.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości