wiem ze jest pełno tematów ale jest tam tylko pełno szczeknięć, ze chyba, powinno, pewnie sie da. za 2 tyg muszę kupic bude i wymienić silnik. wiec proszę o konkretne odpowiedzi
witam, posiadam zdrowy po remoncie silniczek 1z, niestety buda odmówiła posłuszeństwa tj.
nie dziala praktycznie nic co jest elektryczne. radio padło, długie padły 109 padła, centralny padł, alarm padł, szyby padły. generalnie auto powoli mało do jazdy bo nie da sie go zamknąć normalnie nie miesćie bo potem sie nie otwiera bez wycia alarmu. w każdym razie mam zdrowe 1z, ze zdrową skrzynią.
SZUKAM ODPOWIEDZI NA PYTANIE: czy jak kupie np golfa 3 sdi, i bede to swapować, to wszystkie kostki itp, są takie same? (poza tymi od turbo ktorych nie bedzie) ale tez czy bezpieczniki przekaźniki i cała ta sodoma i gomora pod kierownicą to to samo? tego nie chce ruszać najbardziej, reszta to lajt.
JAKA BUDE MOGE KUPIĆ?; mowa tu o polo 3, golf 3 vento, pasek 3/4. seaty skody itp, ma byc 5os
czy wszedzie bedzie pasował ten silnik (instalacja elektryczna) bo wiem ze lapami sie bedzie roznił.
CZEGO CHCE UNIKNĄĆ: rozbierania deski rozdzielczej i dochodzeniówki przy bezpiecznikach i przekaźnikach.
W DAWCY NIE DZIAŁĄ: 109 jest na guzik, swiece też, czy to zostaje czy trzeb przeniesć z silnikiem?
budy jakie widzialem maja zazwyczaj T/TD/SDI 50-75km (pewnie sie cos pokrywa)
czy ktoś mnie poratuje?