Moderator: Moderator
mike102 napisał(a):lizardking napisał(a):z tym napinaczem są duże problemy, jeżeli zacznie wpadać w wibracje to czasami wymienia się pół samochodu a on i tak drży
mechanik przy mnie kluczem przekrecil delikatnie jedna srubke tam i przestalo "swiergolic", jednak gdy puscil, znowu zaczelo i dlatego zaproponowal regeneracje, bo na razie nie stac mnie na nowke...
leopard napisał(a):jeśli za 30 pln wymieni ci tuleje teflonowe w prowadzeniu napinacza - to gratulue taniego mechanika - chyba że za 30 robi jak lizard napisał ...
mike102 napisał(a):tak wlasnie zrobil jak napisal lizard
nie jestem jeszcze tamik idiota ze tanim kosztem bede robil silnik - bo jest zdrowy i to nawet bardzo, i chcialbym aby tak pozostalo
Ww napisał(a):Zauwazylem,ze jak zalaczam klime to swiszczenie ustaje a jak ja wylaczam to znowu zaczyna swiszczec...
leopard napisał(a):mike102 napisał(a):tak wlasnie zrobil jak napisal lizard
nie jestem jeszcze tamik idiota ze tanim kosztem bede robil silnik - bo jest zdrowy i to nawet bardzo, i chcialbym aby tak pozostalo
nie miałem na myśli "robienia silnika" ... wystarczyło wymienić 2 tuleje teflonowe w prowadzeniu rolki napinającej (18 PLN sztuka na allegro)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości