Moderator: Moderator
morsdicti napisał(a):to normalnie to diesel przeciez .... jak wcisniesz gaz do dechy na 2 biegu np: z małej prędkości (małych obrotów) to silnik będzie przyspieszał szarpiąc ... jeździłem 3 takimi dieslami (golfami) oraz 1.8 diesel z forda i jest tak samo .... uroki takiego silnika ....
Nowal napisał(a):TDI to inna bajka
morsdicti napisał(a):mam też passata 1.9 TDI (115) i tam takiego obajwu nie ma bo tym silnkiem rządzą inne prawa niż naszymi zwykłymi "rymplami"
Golfik1986 napisał(a):Nowal napisał(a):TDI to inna bajka
dlatego panowie inwestujcie w Tdiki to piekna maszynka
[ Dodano: 2008-11-07, 18:10 ]morsdicti napisał(a):mam też passata 1.9 TDI (115) i tam takiego obajwu nie ma bo tym silnkiem rządzą inne prawa niż naszymi zwykłymi "rymplami"
to ty zarobiony jestes na to wychdzi temat wyzej pisales ze jestes biednym studentem i pasek jest taty
Nowal napisał(a):Czytałem kiedys na vwgolf.pl ze duzo ludzie poleca TD bo z TDI jest duzo problemów z elektroniką.
Nowal napisał(a):Golfik1986, TDI dla mnei bajka ale w mojm klekocie co zaleje to jezdze
napisalem dla checy co zdarzylem wyczytac z twoich postow za duzo sie spinasz stary ostatnio pelen luzik to nas tylko uratujemorsdicti napisał(a):Sluchaj co ja mam to jest moje i nie musze sie z tego nikomu spowiadac To czyj to jest passat a czyj golf nie ma chyba znaczenia dla tej dyskusji tak ? no ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości