Ja dzis postanowilem ze zatankuje pod korek bo nie chce mi sie co 3 dni tankowac za 50zl
Rezerwa zaswiecila mi sie i jeszcze przejechalem na niej 60km zeby zajechac na Bliska. Zmiescilem 48l z 3 wystrzalami. Czyli w baku zostalo jeszcze 7l wiec teoretycznie zrobilbym jeszcze te 50km do BB spokojnie i srednia z baku wyszlaby 4,5l.
W jedna strone do Katowic cisnalem ile sie dalo bo bardzo mi sie spieszylo zebym zdazyl na uczelnie. A i tak utknalem w korku w Katowicach ktory zaczal sie 1km przed Muchowcem. Gdzies tak 5-6km przejechalem w zacnym korku. Spowrotem wracalem juz 90-95km/h na tempomacie. A pozniej jak jechalem w trasie gdzies to tez te predkosci 90-95 i koreczek na 2km na autostradzie
przed Gliwicami.
Na BIO jestem w stanie zejsc do spalania ponizej 5l. Poziom 4,5-5l na tym gorzej kalorycznie paliwie. Cena w przeciagu miesiaca podskoczyla juz o 30gr do 3,45 wiec coraz mniej oplaca sie na tym jezdzic.
Wyjezdze ostatni bak BIO i wracam na ON bo zima sie szykuje. Ciekawe ile na ON wyjdzie spalanie bo poczynilem progress w EKOjezdzie i 0,5-1l mniej spalam na 100
[ Dodano: 2009-10-01, 18:48 ]robik1301, masz 90KM tak?
Bo ja 35KM wiecej a rumaki tez trzeba czyms napoic.