Moderator: Moderator
dadi321vw napisał(a):Ja jeżdżę na ropie na opale też często jak mi się trafi i powiem tyle moje zdanie żądnych frytków bym nie nalał chyba że cena spadnie już naprawde nisko. Opał każdy mówi nie lej bo zajeździsz silnik ja leje opał rope to co jest w domu uważam że jeżęli jest zwykła pompa nie pompowtryski to napoewno nic się nie stanie napewno nie u strago golfa tdi, i niech mi nikt nie mówi że zajde silnik bo dobry opał jest wiele lepszy od naszej ropy oczywiście dobry nie mówie o tych odbarwianych cudach bo tego bym nie nalał szkoda silnika, jak leje czysty opał to troszke oleju dolewam i wszystko olej do mieszanki pół syntetyk nie mixsol bo to już jest przeżytek i nawet mogę stwierdzić że na opale lepszego buta ma tyle.
kamil20 napisał(a):Znajomy zrobił astrą 1,7 diesel isuzu 300 tys km na opale i nic sie nie działo złego
leopard napisał(a):kamil20 napisał(a):Znajomy zrobił astrą 1,7 diesel isuzu 300 tys km na opale i nic sie nie działo złego
nie mozliwe - 300kkm przy normalnym codziennym jeżdzeniu to 10 lat eksploatacji - buda astry 10 lat nie wytrzyma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości