dziwna sprawa no ale to co by się stało z oryginalna mapa. palio jęsli zmieniam kodowanie na automat to komp korzysta z tej samej mapy?Może spróbować kodowanie zmienić?
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
Jest inny lecz na starym było identycznie potem go czyściłem ale ku mojemu zdziwieniu zero opiłków wiec wszystko przemyłem poskładałem polutowałem i dalej szarpał tak samo, nie możliwe żeby takie same objawy były na dwóch nastawnikach..
Vag diagnostyka,czyszczenie nastawników, uszczelnianie pomp wtryskowych Vp37, naprawa skrzyń biegów. Wszelkie info PW..
Jak pisałem wczesniej pompa była rozebrana do golasa wszystko wyczyszczone poskładane na nowych uszczelkach podmieniony n108 n109 inny tłkorozdzielacz miałem wrażenie że pierścień sie przycina ale cała robota na marne bo dalej objawy te same wiec wykluczam pompę już całkowicie bo to nie możliwe że na innych częściach cały czas te same objawy
pewnie że tak to bylo pierwsze co zrobiłem dziwne że jak odepne impulsator to szarpanie przenosi sie z 1200 na 1400 obrotów na drugim biegu i szarpie nawet przy puszczaniu gazu oraz dodawaniu ale tylko w zakresie do 2000rpm powyżej tych obrotów wsio ok
palio45 napisał(a):A może to wina sprzęgła? Łożysko oporowe, docisk bądź uszkodzony tłumik drgań skrętnych w tarczy.
sprzęgło zmieniałem jakieś półtora roku temu bo szarpał przy ruszaniu na zimnym od tamtej pory z tym mam spokój żadnych uślizgów sprzęgła nie czuję w tej chwili.