no to teraz ja się wtrącę bo aż mi się ręce trzęsą jak widzę co piszecie, no ale może to z braku mojego doświadczenia, no i z przekonania spowodowanego tym, że sam mam TDI 90KM (200tys z grosikiem przejechane) i miałem już dwa razy doczynienia z TD 75KM no i nie ma bata by mu TDI 90 koni nie dał rady, juz na starcie zostaje w tyle i cały czas się to pogłębia... co do benzyniaków 90 konnych to fakt jest różnie, ale zawsze na plus dla TDI, jak tylko masz zdrowy silniczek i umiesz ruszyć to na starcie już masz gościa w garści
nie chce się chwalić ale moim biednym 90 konnym 1z połykałem już beznynki 110 konne, pewnie może, to nie samochody pierwszej młodości były, ale jednak moment masz większy, więc jak umiesz się pozbierać dobrze z miejsca to 90konnym tdi może świata nie zwojuje no ale naprawdę dużo potrafi
jedyne co mnie zawsze stresuje to to jak widzę mk4 TDI, albo pasacika, ewentualnie alfe 1.9JTD, z góry wtedy zakładam, że ma 110 koni a z TDI 110 koni raczej nie ma szans się ścignąć dobrze, no chyba, że za kierownicą emerytka