co sądzicie o uszczeniaczach które dodaje się do układu chłodzącego (tam gdzie wlewa się płyn chłodniczy) czy mogę tym spieprzyc autko czy pomogę mu w uszczelnieniu przewodów no bo gdzieś mi tam ubywa płyn chłodniczy P.S. jestem kobietą dlatego piszę mało fachowym językiem
witam jeżeli uszczelniacze to firmowe i płynne dolewać po 2 nakrętki, a nie od razu całą flachę.
Jak duży wyciek to i tak nic nie zrobisz. pozdrawiam andisz
zasada jest taka jesli wyciek jest spod uszczelki od glowicy to nie ma na co czekac niezaleznie co wycieka olej lub ciecz chlodzaca, trzeba ja wymienic a uszczelniacze mi pomogly zlikwidowac drobne nieszczelnosci chlodnicy, pozdrawiam,
Witam!! ja odradziłbym uzywania jakich kolwiek uszczelniaczy itp bo po pierwsze regeneracja chłodnicy nie jest az tak wcale droga koło 60 zł a po 2-gie przez takie uszczelniacze jechał cała droge do Niemiec 90km/h bo uszczelniacz zalepij mi poł chłodnicy i nie było odpowiedniego chłodzenia. POZDRAWIAM
bufallo cenna porada, byc moze ja sie spotkalem z jakims dobrym preparatem bo troche kosztowal ale zapewniam cie ze moja golfina nie ma problemu z chlodzeniem a tego preparatu dawalem bardzo malo ale na przyszlosc nie bede stosowal , pozdro