Adrian1607 napisał(a):Prawda jest taka diesla nie kupisz za 4 tys w dobrej kondycji. No może i kupisz ale bardzo okazja. ja dalem prawie 6tys za 1z. A za dorbego AFN-a to 7-8 sie licz
i tego sie trzymajmy
Moderator: Moderator
Adrian1607 napisał(a):Prawda jest taka diesla nie kupisz za 4 tys w dobrej kondycji. No może i kupisz ale bardzo okazja. ja dalem prawie 6tys za 1z. A za dorbego AFN-a to 7-8 sie licz
maciej78 napisał(a):AdiK__,
Dziekuje za pomoc
Jeszcze mnie rozbawiło hasło "brak elastyki w dislu"
AdiK__ napisał(a):Ten dalej drąży temat jak ktoś (za przeproszeniem) zmienia biegi jak piz.. to nie dziwo że mu elastyczności mało i przytoczenie artykułu z interii, onetu wp czy innego portalu tbyło nie na miejscu bo tam wypisują takie rzeczy że monitor się wyłącza
dla mnie jedyny plus diesla to spalanie amen
akurat ten artykul jest fachowo napisany , a wkurza mnie jak ktos niema racji i jeszcze sie smieje
dla mnie jedyny plus diesla to spalanie amen
tak z ciekawosci passek tez w miescie pali 6 ?bo mnie b6 z 2.0 tdi niegdy sie to nieudało
poczytaj co to jest elastycznosc silnika a pozniej sie smiej (dlaczego nowe diesle maja 6 biegów). nastepnie cos co nazywa sie turbo dziura i inne przypadłości diesla
kolega pytal czy lepiej diesla czy benzyne
ja wolalbym benzyne . cisza, odpala zawsze
a jesli ja nie słysze turbo mam sie bac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości