rafal9119 napisał(a):BartheZz_3, i Siw3k, wezcie nie przesadzajcie 14 zł to nie majatek a ja musze miec to smycz heh
pewnie że nie majątek
BartheZz_3 1szt zapłacono
uldyn 1szt zapłacono
Siw3k 1szt zapłacono
korusik 2szt zapłacono
Filip 1szt
rafal9119 napisał(a):BartheZz_3, i Siw3k, wezcie nie przesadzajcie 14 zł to nie majatek a ja musze miec to smycz heh
BartheZz_3 1szt zapłacono
uldyn 1szt zapłacono
Siw3k 1szt zapłacono
korusik 2szt zapłacono
Filip 1szt
rafal9119 napisał(a):powkur... mnie dluzej to wcale nie wplace i tyle w tym temacie
K@mil napisał(a):taka strata ze oooo ... nie wpłacisz nie dostaniesz, nie wiem kto na tym straci...
Później zdziwieni ze administracja nie chce robic gadzetów forumowych... po takich akcjach nie chce sie robic, taka jest prawda...
Na innych forach jest informacja ze beda smyczki kto chce, prosze sie zapisac/włacić kaskę i kto chce i ma taką ochotę to wpłaca... Nie ma spamu wszyscy grzecznie czekają... ktos nie chce, nie ma kasy to nie wpłaca i zero problemu...
pozdro..
rafal9119 napisał(a):powkur... mnie dluzej to wcale nie wplace i tyle w tym temacie.
K@mil napisał(a):taka strata ze oooo ... nie wpłacisz nie dostaniesz, nie wiem kto na tym straci...
rafal9119 napisał(a):czaro i ten siwek czy jakos tak zajmijcie sie swoimi sprawami
rafal9119 napisał(a):czaro i ten siwek czy jakos tak zajmijcie sie swoimi sprawami
czaro napisał(a):A tak poza tematem: na przyszłość, nie mów mi co mam robić- taka mała porada dla Ciebie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość