Hawaii style to styl, którym zainteresowałem się niedawno. Inaczej nazywany jest Tiki style.
Podstawa tego stylu to jak we wzystkich (oprócz wieś style) gleba i dobre kolo. Co do koła to nie ma chyba jakiejś zasady, czy szerokie czy kultowe, w hawaii kolo nie wystaje poza obrys ale najczejsciej jest rowno z nadkolem, malowane na jakiś oczojebny kolor, przykuwający uwagę. Kolejny element Hawaii style'u to bagaznik dachowy na ktorym spoczywa sobie deska surfingowa pomalowana w kolorze felg. Oczywiście hawaii style nie ma bez kiwających się figurek laleczek i bożkow, no i te takie kwiaty hawajskie nie wiem jak to nazwać Kolor aut robionych w hawaii to raczej pastelowa barwa, kremowy srebrny delikatny niebieski lub żółty Zapomniałem wcześniej dopisać o elementach US stayl'u jak tablice US, zdesie z obrysówkami itd.
Podsumowując:
Kolor- coś delikatnego, pastelowe barwy
Koło- raczej nie ma reguły, pomalowane w nietypowy kolor lub w polerce
Gleba- obowiązkowa
Najważniejsze elementy- deska surfingowa, figurki, US style, te kwiaty co nie wiem jak je nazwać i inne plażowe elementy
Fotki fur w Hawaii style:
W PL mamy przedstawicieli hawaii style np. Sodi właściciel tego niebieskiego mk3 i jest jeszcze ktoś kto jeździ takim czarnym mk3 z pomarańczowym kołem i dechą surfingową ale nie pamiętam już kto.
Jak coś źle to porawcie. Staralem się pisać sam z wiedzy zaczerpniętej z neta i oglądania fotek aut w hawaii style.
Pozdro