Moderator: Moderator
winamp4 napisał(a):nie każdego stać od razu na konkretne już rzeczy ... każdy robi to co lubi i co mu sie podoba jednemu mogą się sitckery podobać innemu coś innego
Siw3k napisał(a):
ale naklejki JDM-u to zostaw japończykom
Opik napisał(a):haha ładuj ładuj, tylko może bez japońskich akcentów do germana
AdiK__ napisał(a):Opik, zdjęcie poglądowe nie będzie japońskich akcentów spokojnie ;D
PrzemkoXVI napisał(a):Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał"
Paweu_mk3 napisał(a):PrzemkoXVI napisał(a):Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał"
Z całym szacunkiem ... Ale chyba mi nie powiesz że dasz naklejkę 'be patient im lovered' na samochód który stoi na seryjnym zawiasie?
saszelqq napisał(a):Paweu_mk3 napisał/a:
PrzemkoXVI napisał/a:
Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał"
Z całym szacunkiem ... Ale chyba mi nie powiesz że dasz naklejkę 'be patient im lovered' na samochód który stoi na seryjnym zawiasie?
Jak się tematów nie przegląda, to się nie wie, że gwinta PrzemkoXVI już zakupił, więc zbędny komentarz
PrzemkoXVI napisał(a):"Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał" - właśnie tak postrzegam teorie niektórych użytkowników. Koledzy, każdy auto robi w/g własnego uznania i w/g własnego pomysłu.
PrzemkoXVI napisał(a):Panowie, czy wy nie widzicie, że przez kilka lat wyrobiły się jakieś cholerne stereotypy odnośnie tuningowania samochodu? "Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał" - właśnie tak postrzegam teorie niektórych użytkowników. Koledzy, każdy auto robi w/g własnego uznania i w/g własnego pomysłu. My możemy jedynie wygłosić własną opinię na temat, czy się to nam podoba, czy nie, ale jak czytam takie teksty "WYWAL TE NAKLEJKI BO TYLKO SZPECĄ!" to aż mnie ponosi w tym momencie...
___________________________________________________________________________________
Co prawda nie jest to typowy StickersBomb, ale pierwszą część (1 z 2) wlep na przyszły sezon mam już u siebie. Drugą zamówię od Przema z OdjazdoweNaklejki. Mi osobiście robienie takich wzorków na szybach bardzo odpowiada. Tak więc wiecie o czym mi nie pisać jak je przykleję.
Obrazek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość