PrzemkoXVI napisał(a):Panowie, czy wy nie widzicie, że przez kilka lat wyrobiły się jakieś cholerne stereotypy odnośnie tuningowania samochodu? "Jak nie masz gleby i dobrego koła to nara - nie będę więcej pisał" - właśnie tak postrzegam teorie niektórych użytkowników. Koledzy, każdy auto robi w/g własnego uznania i w/g własnego pomysłu. My możemy jedynie wygłosić własną opinię na temat, czy się to nam podoba, czy nie, ale jak czytam takie teksty "WYWAL TE NAKLEJKI BO TYLKO SZPECĄ!" to aż mnie ponosi w tym momencie...
___________________________________________________________________________________
Co prawda nie jest to typowy StickersBomb, ale pierwszą część (1 z 2) wlep na przyszły sezon mam już u siebie. Drugą zamówię od Przema z OdjazdoweNaklejki. Mi osobiście robienie takich wzorków na szybach bardzo odpowiada. Tak więc wiecie o czym mi nie pisać jak je przykleję.
Obrazek
Każdy zrobi jak uważa nikt nikogo nie zmusza aby ich nie naklejał każdy ma samochód w garażu i może zrobić co mu się podoba niekoniecznie według stereotypu lub forum to jest twój samochód nie zapominaj tobie ma się podobać i twój styl ma odzwierciedlać