Gosciu napisał ze efekty dzwiekowe i wizualne sa dostepne dla posiadaczy nos a po za tym sama nazwa mowi EFEKT NOS....czyli cos co daje charakterystyczny dzwiek Podlenku azotu(NOS)i wizualne tylko skad....para...
to jest takie cosik podobnego do zaworu blowoff
tzn jak masz podtlenek to jak go podajesz to jest takie pierdalnięcie cisnienia i syk czy cos takieko nieumiem tego wytłumaczyc (to jest cos takiego jak tir hamuje zatrzyma sie i walnie takim syyykiem
to jes własnie to tylko głosniejsze
wiesz juz o co biega???
Need for Speed Underground 2 było coś takiego. Syczy Ci i leci takie powietrze spod przedniego błotnika czy tam znad koła. Głupia pierdoła nadająca się do aut japońskich, a nie niemieckich. Szpan na światłach itd.
Weźmiesz mnie na prostej?? A ja Cię zniszczę na zakręcie!!
raych napisał(a):to jest takie cosik podobnego do zaworu blowoff
no chyba sobie żartujesz ;d to ma tyle wspólnego z blowoffem co ja z papieżem... to jest tylko zawór "purge" syczący powietrzem i to wszystko
http://www.youtube.com/watch?v=4zNfX7IMvvA o...
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
ja mam elektronicznego papierosa który zastępuje mi prawdziwe fajki i tam też jest atomizer który robi pare wygląda jak dym he ale to para ... tu też jest atomizer i stąd ta para ale i tak wszystko to o kant d........