Blendy i kierunki dymione

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez darkmen21 » 8 lis 2010, o 08:51

Star napisał(a):Mała rada dla wszystkich kupujących blendy depo: Jeśli nie możecie ich dopasować bo odstają i się ruszają to po prostu przełóżcie blaszki zatrzaskujące z oryginalnych kierunków. Nic nie będzie odstawało, spasowanie idealne i trzyma się jak oryginał :)

Nie był bym taki pewein, albo ja trafiłem na 4 buble, bo mi blaszki nic nie dały, bo te "sloty"na blaszki jakby były jakies niedorobione :zly:
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez Skaktus » 8 lis 2010, o 14:37

Star napisał(a):Mała rada dla wszystkich kupujących blendy depo: Jeśli nie możecie ich dopasować bo odstają i się ruszają to po prostu przełóżcie blaszki zatrzaskujące z oryginalnych kierunków. Nic nie będzie odstawało, spasowanie idealne i trzyma się jak oryginał :)

To nic nie daje. Podobnie jak pisze kolega wyżej - blaszki bardzo często nie pasują, a jesli już to też niewiele z tego jest - po drugiej stronie mamy 2 łapki, które ledwo wytrzymują kilka większych dziur, po roku mi po prostu się rozsypały.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Postprzez prezesik » 8 lis 2010, o 14:46

Można przymocować blendy od środka jakimiś dłuższymi opaskami zaciskowymi łapiąc za blaszkę.
prezesik
Members

Postprzez Star » 8 lis 2010, o 18:12

darkmen21 napisał(a):

Nie był bym taki pewein, albo ja trafiłem na 4 buble, bo mi blaszki nic nie dały, bo te "sloty"na blaszki jakby były jakies niedorobione :zly:

To dziwne, bo u mnie idealnie pasuje i blaszka weszła "na ścisk" i nic się nie rusza, zupełnie jak w oryginale. Wychodzi na to, że po prostu każda blenda jest inna, jedne lepiej inne gorzej wykonane...
Star
Czytacz

Postprzez darkmen21 » 9 lis 2010, o 08:46

prezesik25 napisał(a):Można przymocować blendy od środka jakimiś dłuższymi opaskami zaciskowymi łapiąc za blaszkę.

a jak ci przyjdzie autko sciągnąc z drogi albo wymienic żarówki w halo albo kierunkach to będziesz się najpierw dwie godziny gimnastykował do usunięcia zabezpieczeń :-|
darkmen21
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 1.8
Paliwo: PB
Nadwozie: cabrio

Postprzez Skaktus » 15 lis 2010, o 18:48

darkmen21 napisał(a):
prezesik25 napisał(a):Można przymocować blendy od środka jakimiś dłuższymi opaskami zaciskowymi łapiąc za blaszkę.

a jak ci przyjdzie autko sciągnąc z drogi albo wymienic żarówki w halo albo kierunkach to będziesz się najpierw dwie godziny gimnastykował do usunięcia zabezpieczeń :-|

Bynajmniej tylko samo zajmie to złodziejowi.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Postprzez Bania » 19 lis 2010, o 01:28

wystarczy nożyk do ciecia papieru, i 3 s blenda ściągnięta.
golf GL - skóra, gwint, vf+bixenon, szeroka stal KLIK
Golf US - recaro, gwint KLIK
COLOUR CONCEPT KLIK
Bania
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja