Chrom wewnątrz

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez kajtek » 4 lis 2008, o 10:45

ja bym nić nie dał chromowanego do wnętrza (do czego miało by to pasować??) jak i z zewnątrz, sam u siebie też pościągałem pare pierdół ala chrom po poprzednim właścicielu które zalatywały obciachem i zostały tylko ramki na tablice w kolorze chrom ale też nie wiem czy do końca takie zostaną...
kajtek
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez łaksiak » 4 lis 2008, o 10:57

!kajtek! napisał(a):zostały tylko ramki na tablice w kolorze chrom ale też nie wiem czy do końca takie zostaną...

no to trzeba zmienić na klubowe :-D
łaksiak
Ekspert

Postprzez kajtek » 4 lis 2008, o 11:09

łaksiak, moja koncepcja na autko po zrobieniu blacharki jest taka że ma być gładziutko bez ani jednego znaczka VW bez żadnego napisu typu GOLF jakie były wcześniej, teraz zagoszczą wązkie listwy bez napisu GTD ina samochodzie nie ma być ani jednej naklejki ani grupy opolskiej ani golf 3, niestety... Na wiosne ma to być rasowy czarnuch (dlatego własnie byc może zrezygnuje z chromowanych ramek ale na rzecz czarnych oczywiście) a naklejeczka naszego forum lezy ładnie na półeczce u mnie w pokoju :)
kajtek
Members

Postprzez łaksiak » 4 lis 2008, o 11:15

ano to chyba że tak !kajtek! to czekamy do wiosny ;-)

Co do tematu ja mam kilka wstawek wewnątrz: klamki, lewarki od szyb i gałke wraz z ramką od zmiany biegów, te elementy zamontował już poprzedni właściciel i mam to gdzieś czy to wieś czy nie mi sie podoba :-) Ale więcej już nic nie dołożę w chromie tyle wystarczy
łaksiak
Ekspert

Postprzez Dam88 » 4 lis 2008, o 17:55

Mi sie podoba wlasnie w mk3 wnetrze ze wsio jest jednakowego czarnego koloru, chorm dla mnie nie pasuje tam poprostu. Ale jakby ktos zamontowal sobie klamki chromowane i mu by sie podobalo to bym nie powiedzial ze wyglada wiesniacko. Dla mnie chrom w mk3 nie pasuje :)
Papier ścierny: kilka złotych, Golf mk3: kilka tysięcy złotych, ścierać z niego lakier -> Bezcenne :)

>>mk3 abd by Dam88 <<
Dam88
VIP

Postprzez MrMiodek » 4 lis 2008, o 21:25

O takie wypowiedzi właśnie mi chodziło ;-) I wiem już co mam zrobić :] :roll:
MrMiodek
Czytacz

Poprzednia strona