Allwall wrzucaj hella black magic super będzie to wyglądało a na przód to takie lampki jak ja ci napisałem czyli in.pro soczewka albo takie jakie radzi ci wolfzan. Myślę,że będzie rewelacyjnie ale wybór należy do ciebie bo każdy robi golfa na swój niepowtarzalny styl
Witam serdecznie. Też zastanawiam się nad wymianą lamp w swoim MK3. Przeglądałem już forum i w kilku miejscach zauważyłem, że firma DEPO nie ma dobrej opinii w szczególności jeżeli chodzi o lampy z soczewkami. Oglądałem propozycję lamp ala golf IV ale osobiście nie widzę ich w swoim samochodzie.
Proszę o opinię czy poniższe lampy firmy DEPO (bez soczewki) nadają się do czegokolwiek:
iDZIK, te lampy są bardzo dobre ale jeśli trafisz na te które produkowane są w niemczech przez FK, bo podobno te DEPO nie są tak dobrze wykonane. bardzo ładne światełka, też się wachałem nad takimi
Dzięki za info PiJey88 wiem już na co zwrócić uwagę. Trzeba będzie po-google-ować w poszukiwaniu lamp wyprodukowanych przez FK. Chcę wybadać temat przed remontem blacharki i połączyć z wymianą lamp.
A może jest jakaś znajoma firma, która oferuje oryginały? Czy bazujemy głównie na Alledrogo.pl
Chciałbym zasięgnąć porady reszty tu zgromadzonych
Mam Golfa takiego koloru jak ten w aukcji LINK I tu pytanie jak myślicie, które halogeny będą lepiej pasować clear czy black