Witam wszystkich mam pytanko odnoosnie mojego lakieru na masce i tym elemencie pod grilem (pasku).Maska jest do polowy podziurawiona od kamieni widac tylko podklad bialy i w niektorych miejscach zluszczyl mi sie metalic tzn ta powloka bezbarwna pod grilem to samo ten pasek tylko o wiele gorzej myslalem na dokupieniem farby do niego podlaniu wszelkich dziurek i ubytkow papier 2500 na mokro i polerka tylko nie wiem czy jest sens bo dziurki sa praktycznie 1 na 2.Znacie moze przyblizone ceny pomalowania takiej machy tego pod grilem
.Kolor metalik granatowy kod to koncowka z tego co pamietam 5Y.Z dachem tez chcialbym zrobic poniewaz jest bialy polerowalem go ale to nic nie daje tylko polysk a smuge biala dalej widac jaka by byla cena takiej profesionalnej polerki
.I ostatnie moje pytanie na tylniej klapie pod szyba byla robiona blacharka chyba wspawywana nowa blacha i malowanie wyszlo zajeb.... niestety po roku czasu pojawily sie od nowa tzw motylki (bable) a nad sama wycieraczka widac juz rdze mysle ze znowu tego ciac chyba nie trzeba
tylko zeszlifowac zakonserwowac i podmalowac bo za pol roku to pewnie palce tam bede wkladal
.Doradzcie mi jakie by byly tego koszty u jakiegos lakiernika moze ktos juz cos takiego w swoim robil i mi cene chociaz przyblizy bo pomalu mnie to zaczyna denerwowac i szpeci dzike za wszystkie porady pozdr
P.S jak ktos chce moge zdjecia dolaczyc poszczegolnych elementow do roboty