Siemka mam takie pytanko o klej do szkla poniewaz posiadam cos takiego w moim MK3
http://moto.allegro.pl/item680039625_ki ... hrome.html lecz podczas uzytkowania na naszych jakze idealnyc nawierzchniach spod kol innego pojazdu polecialy kamienie i popekaly mi oba halogeny doslownie na 2 czesci. Mam nadzieje ze nie czyta tego zaden glina bo chyba za to mozna stracic dokumencik nie?? Wiec moi drodzy forumowicze czym powiedzcie mi skleic bo cena nowych jest z deka za wysoka??
Za halogeny nie zabiorą dowodu bo one nie są potrzebne do jazdy .... co do sklejenia ... to czym byś nie skleił i tak będzie widać moim zdaniem i będzie parować ....
a ja dam taką propozycje lec na szrot albo do kolesia co ma używki i pogadaj o jakimś halogenie z pobrywanymi zaczepami badz rozwalonym odbłysnikiem(zawsze się taki znajdzie) i jak troszkę podłubiesz to z 2 zrobisz jeden ale sam tak robiłem i w mk2 i mk3
Dzieki chlopaki za odzew... latalem po szrotach Lodz - Ostrowiec Sw i nic nie maja( znaczy standardowe hella). Niestety . Ale co do kleju saladrus to jest mysl... sprobuje i zobacze jak bedzie....
A ja bym Ci kolego radził zrobić inaczej Na szrocie napewno clear nie dostaniesz...Ja na twoim miejscu skleił bym je tak jak pisał kolega Swatu czy tez Saladrus Procent....wazne zeby jak najmniejsze było widoczne pekniecie a potem bym je przydymił...Odrazu lampki przyciemnił bys....miodzio