elo
nudzi mnie wieczne polerowanie 2 rurki od diesla. Zastąpiłbym ją jakimś remusem albo ulterem 2 rurką ale nie wiem czy basówki postrzegane są teraz jako wiocha?
Nie wiem co teraz jest w modzie ;d
Moderator: Moderator
Pro100 napisał(a):Stary sorry ale nie mogłem sie powstrzymać jak przeczytałem: "czy basówki są postrzegane jako wiocha? nie wiem co teraz jest w modzie"
Opik napisał(a):http://allegro.pl/remus-tlumik-uniwersalny-tanio-promocja-wroclaw-i2964739258.html
są podobne (końcówka) ale sporo taniej, tylko musiałbyś po sklepach poszukać bo na allegro nie bardzo coś jest
ja mam końcowy oryginał Remusa i jestem zadowolony, dźwięk jest super, trochę mocniej mruczy niż seria, a nie ma tego rzępolenia magicznych "sportowych" wydechów za 100zł
witboy napisał(a):jezeli tlumik to napewno nie owal ... wg mnie nie do golfa
ja zaczne polowac na remusa jest jeden na allegro ale 350 za taki szmelc nie wydam, bo uzywka to uzywka ale chora cena, jedynie do mk3 to wlasnie 2 koncoweczki i remusik ok ale tez musi ladnie byc spasowany bo w przeciwnym razie kaplica
albo zrob jak ja pomaluj wydech na czarno ;d jutro zdj dam ;d
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości