A więc :} Swatu mówiłem o folii było napisać
250 za tył?? hm to tanio
tylko z drzwi się wyciaga szyby
heh robiłem teraz audi
po lifcie, żebyście wiedzieli jak tam przekichane same szyby odkręcić;/ a no i każda spinka prawie się urywa od boczków
nasze goolfery to łat"f"izna jest
Radi mk3 wybacz nie to że coś mam do Ciebie ale "zwykłą ściagaczką " to ja podłogi zmywam
sa specjalne nie rysujące folie..
a co do załamań folii to też trzeba umieć przypalić załamanie a nei zawsze się udaje..
Mariusz 164 nie bądź żyła daj zarobić ludziom
he he ale powinni powiedzieć 350 za tył;] ja za to Audi wziąłem 550
(kombi) nie ma pomiłuj, od 15 do 4 rano się męczyłem ale jak to mówią Klient Nasz Pan
i powiem wam jedno Panie i Panowie różnie firmy robią, trafi się piasek zestawiają, trafi się kilka włosków zostawiają folię a jak chcesz mieć ideal to musisz dopłacić za ewentualne poprawki
ja zrywałem bo 1 szyba i piasek mi się wdał pod folię
więc radzę w Stroju Kucharza takie rzeczy robić
achh jaki to piękny widok jak jedzie zimny łokieć ciemne szyby muza bassik i tylna szyba cała w bąblach
bo nie wypalił osioł;]
wiem jedno scenic to jest pop.. auto (tylna szyba) he he my zrobiliśmy z jednego kawałka tylną (fakt ze 6 razy zrywana
ale chcielismy się nauczyc
) w profesional co biorę folie przecinali na 3 części i gdzie tu polityka profesionalistów
i skoro juz tak sobie słodzę, że niby co ta nie ja to nawet podczas wypalania folia ma swoje ułożenie, nie wszystkie brzegi ci się kurczą, np kupując na tylną szybę folię mam arkusz o szer 150 ale niestety musze kupić po długości gdyż podczas wypalania nie każdy brzeg wypuszcza ładnie płyn..
Swatu przechlapałeś sobie
nie każdy ma mega fajny zakład do przyciemniania, a wiecie czemu
bo nasz rząd to się nadaje do d.. bo nie chcą dawać kredytu na takie inwestycje..[wiem coś o tym] dlatego robi się w blaszaku
tak więc niech robią to w stodole pełnej siana ale żeby efekt liczył się a nie cena
czasem te 50 zł taniej nie znaczy lepiej ..
I tak na koniec ostatnio koleś sobi ekupił termo folie i se zrobił boki w suzuki typy jee[ło]p ale zwalił akcję z tylnią szybką, no i co
musiał zadzwonić i mu zroibiliśmy 150 poszło mu z kieszeni ( zapytacie czemu tak drogo bo to weekend wieczór był
) czyli bierzcie pod uwagę,że folii moze zbraknać
Pozdro Ściemniacze