Moderator: Moderator
PrzemkoXVI napisał(a):No nie wiem. U większości MK III były montowane H4 i miały one instalacje pod jedną żarówkę. Nikomu nie życzę zwarcia oczywiście, ale światła drogowe, które święcą same też dają radę
PrzemkoXVI napisał(a):Może, ale nie musi. Ja mam H7 + H7 i tej zworki nie montowałem. Nie wiem dokładnie co tam jest nie tak, ale mechanik mi powiedział, że można zwarcie zrobić, bo całe okablowanie jest pod H4.
PrzemkoXVI napisał(a):Ja bym tu widział jednak halogeny w zdesiu. Podpatrz jak jest u mnie, żółte halo u Ciebie wyglądałyby jeszcze fajniej . Do tego czarne kierunki + blendy i H1 w smoked
Emilio83 napisał(a):PrzemkoXVI napisał(a):Ja bym tu widział jednak halogeny w zdesiu. Podpatrz jak jest u mnie, żółte halo u Ciebie wyglądałyby jeszcze fajniej . Do tego czarne kierunki + blendy i H1 w smoked
Kolego a jak z pieskami jak się ma smoked na przednich lampach h1 ? dowód poleci bo to jest jakas ingerencja a troszke furka latam tych km
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości