hehe ja tam nic nie mowie wiem ze to nie bylo do mnie tylko tak to skomentowalam bo mam na mysli to ze kazdy ma inny gust i dokladnie tak jak napisales jeden bedzie mial auto ktore stoi na podluznicach drugi wystajace felgi i wiele wiele innych bo mozna wymieniac tak do konca swiata i jeden dzien dluzej ja sie na nikogo nie obrazam bron boze nie poczulam sie urazona ani nic

co prawda troszke krytyki bylo jak wstawilam zdjecia ale nie oszukujmy sie nie wstawilam je po to by kazdy powiedzial jej jakie cudne auto masz tylko po to by wysluchac waszych sugestii i je rozpatrzyc bo przeciez co dwie glowy to nie jedna i tak jak zaznaczylam nie patrzcie na chrom bo ja akurat chce miec takie dodatki to jest pierwsze auto takze mysle ze wiecie jak to jest bede je wspominac do konca zycia bo na nim tak naprawde nauczylam sie jezdzic co prawda kosztem lampy i jednej stalowej felgi

wlasnie propos auta zastanawiam sie jakim materialem obszyc podsufitowke bo mam zamiar ja zdjac i zaniesc do obszycia tylko nad tym materialem sie zastanawiam bo jak wiadomo to nie sa lusterka ani pokretla ktore mozna zdjac tylko cos co bedzie na dluzszy czas bo mowie ze tym autem bede jezdzic do konca poki nie zajade
A co do naby to gdzies obila mi sie o uszy dyskusja na temat homologacji ze kierownica owszem moze posiadac homologacje ale jak trafi sie upierdliwy stoz naszego kochanego prawa i to taki ktory bedzie mial pojecie to nie zatrzyma dowodu za kierownice tylko za to ze naba nie ma homologacji

moge sie mylic bo nie zaglebialam sie bardzo w ten temat ale to mi sie obilo o uszy