Lal widze ze zaczyna sie robic cieplo ale ludzie uspokujcie sie
Wy lubicie czarne biale czy tam rozowe i h.... z tym przeciez wasze auta sa zajebiste dla was i tak mam byc po cholere jasna picujecie chyba po to zeby wam sie podobalo a nie komus.
Bo ja siedze przy aucie tylko dlatego ze mi to daje satysfakcje i radoche jak cos sama zrobie bo przeciez niektore dziewczyny jezdza autem pare lat i nie wiedza nawet jaki silnik maja a co dopiero kolo odrecic ja mam auto pol roku a na warsztacie sama z mechanikiem kola odkrecam zebz szybciej bylo jak mi sie spieszylo.SZCZERZE MOWIAC WESZLAM TU TYLKO PO TO BY ZAPYTAC DORADZIC POMOC ITD A TU SIE NAJEZDZANIE ZACZYNA NA KAZDEGO NIE MAM TU NA MYSLI Siebie TROCHE ZROZUMIENIA CO DO SCHOWKA DO MI SIE ZAMYKA I OTWIERA I ZADNE ZNAKI NA SWIECIE NIE WSKAZUJA NA TO ZE COS JEST NIE TAK TYLKO KOLEGA JUZ SIE NAKRECIL CHYBA I CHCIAL NAPISAC O ROLNIKU zAl o tyle powiem a co do felg troszke kosztowaly ale mi sie podobaly a czy wystajace jakos o nic nie zachaczylam metafora taka felgi jak kazde inne.
P,s w kazdym aucie cos sie znajdze gdybym miala auto pod nosem to ja juz bym cos znalazla