Galka zmiany biegow

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez magdarawa » 11 maja 2012, o 16:55

Lal widze ze zaczyna sie robic cieplo ale ludzie uspokujcie sie :cisza:

Wy lubicie czarne biale czy tam rozowe i h.... z tym przeciez wasze auta sa zajebiste dla was i tak mam byc po cholere jasna picujecie chyba po to zeby wam sie podobalo a nie komus.
Bo ja siedze przy aucie tylko dlatego ze mi to daje satysfakcje i radoche jak cos sama zrobie bo przeciez niektore dziewczyny jezdza autem pare lat i nie wiedza nawet jaki silnik maja a co dopiero kolo odrecic ja mam auto pol roku a na warsztacie sama z mechanikiem kola odkrecam zebz szybciej bylo jak mi sie spieszylo.SZCZERZE MOWIAC WESZLAM TU TYLKO PO TO BY ZAPYTAC DORADZIC POMOC ITD A TU SIE NAJEZDZANIE ZACZYNA NA KAZDEGO NIE MAM TU NA MYSLI Siebie :-o TROCHE ZROZUMIENIA CO DO SCHOWKA DO MI SIE ZAMYKA I OTWIERA I ZADNE ZNAKI NA SWIECIE NIE WSKAZUJA NA TO ZE COS JEST NIE TAK TYLKO KOLEGA JUZ SIE NAKRECIL CHYBA I CHCIAL NAPISAC O ROLNIKU :-o zAl o tyle powiem a co do felg troszke kosztowaly ale mi sie podobaly a czy wystajace jakos o nic nie zachaczylam metafora taka felgi jak kazde inne.
P,s w kazdym aucie cos sie znajdze gdybym miala auto pod nosem to ja juz bym cos znalazla ;-)
magdarawa
Czytacz

Postprzez patrolfak » 11 maja 2012, o 19:02

magdarawa, ale vert1one, pisał to wszystko do mnie a nie do Ciebie także luz :)
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Postprzez Opik » 11 maja 2012, o 22:18

patrolfak, to ja Ci powiem że masz wiejską nabe i czekam na tą kratę browarów :-P :lol:

Ludzie ogarnijcie się, bo ktoś przypadkowy wchodzi w temat, widzi takie szczeniackie dyskusje i sobie wyrabia poniekąd słuszne zdanie o właścicielach Golfów, a chyba nie o to chodzi...

Jeden lubi poszerzone na 11" stalówki które wystają tak że zahacza nimi wcześniej niż lusterkami, drugi woli taką glebę że samochód stoi na podłużnicach a koła ma w górze, trzeci woli OEM+, czwarty woli sleepera, piąty woli pokrowce na siedzeniach a szósty lubi sobie czasem nasrać na słupki i to rozsmarować po całej podsufitce, i generalnie męski narząd rozrodczy komu do tego, bo to samochód danej osoby i jest wg jej gustu

Ogarnijcie się
Opik
Members

Silnik: 2.0
Paliwo: PB+LPG
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez patrolfak » 11 maja 2012, o 23:21

A co w mojej nabie jest nie tak ? :zdegustowany: Twoim zdaniem powinna być w chromie lub w jakims szalonym kolorku ?
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Postprzez Opik » 11 maja 2012, o 23:42

echhhhh, widzę ironii nie zrozumiałeś....
przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, proszę
Opik
Members

Postprzez magdarawa » 12 maja 2012, o 00:34

hehe ja tam nic nie mowie wiem ze to nie bylo do mnie tylko tak to skomentowalam bo mam na mysli to ze kazdy ma inny gust i dokladnie tak jak napisales jeden bedzie mial auto ktore stoi na podluznicach drugi wystajace felgi i wiele wiele innych bo mozna wymieniac tak do konca swiata i jeden dzien dluzej ja sie na nikogo nie obrazam bron boze nie poczulam sie urazona ani nic 8-) co prawda troszke krytyki bylo jak wstawilam zdjecia ale nie oszukujmy sie nie wstawilam je po to by kazdy powiedzial jej jakie cudne auto masz tylko po to by wysluchac waszych sugestii i je rozpatrzyc bo przeciez co dwie glowy to nie jedna i tak jak zaznaczylam nie patrzcie na chrom bo ja akurat chce miec takie dodatki to jest pierwsze auto takze mysle ze wiecie jak to jest bede je wspominac do konca zycia bo na nim tak naprawde nauczylam sie jezdzic co prawda kosztem lampy i jednej stalowej felgi :lol: wlasnie propos auta zastanawiam sie jakim materialem obszyc podsufitowke bo mam zamiar ja zdjac i zaniesc do obszycia tylko nad tym materialem sie zastanawiam bo jak wiadomo to nie sa lusterka ani pokretla ktore mozna zdjac tylko cos co bedzie na dluzszy czas bo mowie ze tym autem bede jezdzic do konca poki nie zajade 8-)
A co do naby to gdzies obila mi sie o uszy dyskusja na temat homologacji ze kierownica owszem moze posiadac homologacje ale jak trafi sie upierdliwy stoz naszego kochanego prawa i to taki ktory bedzie mial pojecie to nie zatrzyma dowodu za kierownice tylko za to ze naba nie ma homologacji :mrgreen: moge sie mylic bo nie zaglebialam sie bardzo w ten temat ale to mi sie obilo o uszy ;-)
magdarawa
Czytacz

Postprzez bialy 97 » 12 maja 2012, o 06:28

magdarawa proponuje ci żebyś doprowadziła środek do stanu fabrycznego i tyle -jest najładniej i na koniec nie zapomnij usunąć tego tematu bo nie mogę tego czytać po co zagracać forum awanturami całkowicie zbędnymi nie wnoszącymi nic nikomu.

Pozdrawiam.
bialy 97
Gaduła

Postprzez patrolfak » 12 maja 2012, o 10:19

Opik napisał(a):echhhhh, widzę ironii nie zrozumiałeś....
przeczytaj jeszcze raz to co napisałem, proszę

No ok postawię tą skrzynkę piwa ale będziesz musiał po nią przyjechać do Zielonej Góry :P Zapraszm :)
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Postprzez Opik » 12 maja 2012, o 13:22

I tu Cię zaskoczę bo w wakacje planuje małego tripa i być może się znajdę w okolicy, więc nie omieszkam się zgłosić :lol:
Opik
Members

Postprzez patrolfak » 12 maja 2012, o 13:30

Spoko czekam :D
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Poprzednia strona

- - -