Galka zmiany biegow

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Galka zmiany biegow

Postprzez magdarawa » 9 maja 2012, o 02:48

Mam pytanie otoz to planuje na dniach skrocic sobie drazek zmiany biegow i zastanawiam sie w jaka galke biegow sie zaopatrzyc myslalam o podswietlanej ale nie wiem cyz nie bedzie to licho wzgladac a chcialam naprawde cos godnego uwagi ;-) bo ta co mam
to raczej lipnie wyglada
Obrazek

i tak przy okazji co bzscie zmienili we wnetrzu mojego gofera :-|
magdarawa
Czytacz

Galka zmiany biegow

Postprzez palio » 9 maja 2012, o 08:37

Moim zdaniem najlepiej będzie wyglądać gałka ori. Do wywalenia pokrętła nawiewu, załóż ori pokrętła. Fotele moim zdaniem najlepiej wyglądają bez pokrowców. No i mnie nie podobają się nakładki na pedały.

Takie jest moje skromne zdanie.
palio
Administrator

Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez bialy 97 » 9 maja 2012, o 08:49

Oj wiele pracy czeka cie nad wnętrzem auta. Szybko garnij te kabelki przy pedałach bo jeszcze się zaplączą w nogi podczas jazdy i tragedia będzie :cry:
bialy 97
Gaduła

Postprzez magdarawa » 9 maja 2012, o 15:42

Dlaczego wywali pokretla nawiewu

[ Dodano: 2012-05-09, 14:44 ]
Kabelki schowane akurat wymienialam bezpiecznik jak robilam zjecia i nie zbyt dokladnie schowaam :oops:
magdarawa
Czytacz

Postprzez palio » 9 maja 2012, o 15:51

Mnie się nie podobają, ale są gusta i guściki. Kto co woli. ;-). Chodzi mi o kolor ;-) . W sumie auto ma się podobać Tobie a nie innym.
palio
Administrator

Rocznik: 95
Silnik: 1Z++
Paliwo: ON
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez patrolfak » 9 maja 2012, o 17:24

palio45 napisał(a):Mnie się nie podobają, ale są gusta i guściki. Kto co woli. ;-). Chodzi mi o kolor ;-) . W sumie auto ma się podobać Tobie a nie innym.

PIEPRZENIE !!!
Auto ma się podobać Tobie a nie innym
To po co w takim razie ktoś założył temat wiejskiego tuningu i szydzi z różnych aut skoro temu kto stworzył taki samochód to się podoba ?!

A co do tematu zobacz do mnie jaką mam gałę :P cała czarna skórzana na allegro jakieś 50 zł a prezentuję się ładnie i skróć tą wajchę bo jak wzwód wygląda :> a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Postprzez magdarawa » 9 maja 2012, o 23:02

Dzieki za podpowiedz tez mysle ze ta bedzie pasowala masy jakies linka gdzie ja kupic bo na allegro sporo jest tego a nie chce jakies innej podobnej kupic tylko taka dokladnie
magdarawa
Czytacz

Postprzez patrolfak » 10 maja 2012, o 20:14

magdarawa napisał(a):Dzieki za podpowiedz tez mysle ze ta bedzie pasowala masy jakies linka gdzie ja kupic bo na allegro sporo jest tego a nie chce jakies innej podobnej kupic tylko taka dokladnie

Coś takiego tylko że ja dałem troszkę więcej. ale podejrzewam że wyglądem się nie różni.

http://motoallegro.pl/skorzana-galka-zm ... 38701.html
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Postprzez magdarawa » 11 maja 2012, o 09:53

Dzieki drazek juz skrocony wrzuce zdjecia pozniej jeszcze tylko bedze trzeba gale zmienic troche ciecia bylo ale latwo poszlo jak wrzuce foty to ocenicie czy dobra dlugosc zostawilam mi sie wzdaje ze mogla by bzc jeszcze centymetr krotsza ale ogolnie ok a jak fajnie biegi sie wrzuca :-D
magdarawa
Czytacz

Postprzez vert1one » 11 maja 2012, o 12:39

patrolfak napisał(a): a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...

#1 hmm.. bez obrazy, ale powiedziałes to jakby Twoje idealnie w srodku wygladało ;)
swoja droga ta Twoja "wajcha" troche wiochy robi... takie zakładane sa do IV albo passatów, samochodów w ktorych nizej siedzisz, wtedy z podłokietnikiem ładnie sie zgrywają ;)
#2 no i z racji tego ze przynajmniej ja - jestem detalistą, wymieniłbym tez uchwyt schowkowy, bo widac ze jakis rolnik Ci go oberwaŁ :p
#3 ja osobiscie nie przepadam za wystającymi felgami (mowie o tyle)

jeden duzy + jak dla mnie - radyjko ;) sam mam takie, i daje rade
vert1one
Berbeć

Postprzez magdarawa » 11 maja 2012, o 13:09

Jesli chodzi o mnie to ja w aucie wysoko nie siedze i jak byla taka dluga to mnie tylko denerwowala a ja to tu wszystkich nie rozumiem zgodze sie ze srodek jest do poprawy bo sama od dluzszego czasu mysle co i jak zrobic z tym srodkiem bo mam zamiar podsufitke obszyc itd jednym slowem masa rzeczy ale pierwsze co to srodkek mam na mysli rozne podzespoly teraz pracuje nad zawieszeniem a wlasciwie to mechanik bo ja do tego to sie narazie nie zabieram raczej asystuje i dopytuje co i na jakiej zasadzie dziala co najwzyej moge klocki hamulcowe wymienic ale sa nowe wiec predko nie bede miala okazji wymieniac ostanio bebny malowalam pol dnia bo wiekszosci zeszlo sie ze szlifowaniem zeby rdzy sie pozbyc zawieszenie cale juz zrobione a teraz pompe od wspompy trzeba zobaczyc i szczeki w bebnie bo cos mnie niepokoja a ja wole za wczasu zobaczyc a nie jak sie calkiem popsuje jednym slowem nie moze nic mi stukac ani pukac.
A co do forum spodkala mnie krytyka niektorzy powini najpier zapytac czy ja wogole serie wole miec a ja nie chce miec seri gdybym chciala miec serie to bym kupila golfa bez przerobek i postawila na parkingu zeby do pracy jezdzic tyle ze ja wlasnie lubie poprostu siedzec i majstrowac przy aucie bo gdybym nie lubila to bym kupila 2000 rocznik dala do warsztatu i sobie potem tylko jedzila na przeglad i okresowe naprawy tylko mi radoche sprawia to ze siedze caly dzien i glowie sie jak cos naprawic a jak naprawie to nie ma nic lepszego od tej satysfakcji ze zrobilam to sama
P.s szkoda ze nie zrobilam zdjec jak to auto wygladalo jak go kupilam NIC tam nie bylo nawet durnych zarowek :-o spalonych tez nie poprostu albo nie bylo albo byly te co wyszly z produkcji

P.s jaki uchwyt schodkowy ostanio naprawialam oswietlenie schowka ale nie widzialam zadnego urwanego uchwytu :szok: a zaznaczam ze widze wiecej niz inni chyba ze nie skojarzylam co masz na mysli wiec moze zaznacz mi na focie najlepiej z gory dzieki :mrgreen:
A co mi sie najbardziej w moim aucie podoba to radio glosniki podlokietnik felgi i zegary :-D
magdarawa
Czytacz

Postprzez patrolfak » 11 maja 2012, o 15:55

vert1one napisał(a):
patrolfak napisał(a): a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...

#1 hmm.. bez obrazy, ale powiedziałes to jakby Twoje idealnie w srodku wygladało ;)
swoja droga ta Twoja "wajcha" troche wiochy robi... takie zakładane sa do IV albo passatów, samochodów w ktorych nizej siedzisz, wtedy z podłokietnikiem ładnie sie zgrywają ;)
#2 no i z racji tego ze przynajmniej ja - jestem detalistą, wymieniłbym tez uchwyt schowkowy, bo widac ze jakis rolnik Ci go oberwaŁ :p
#3 ja osobiscie nie przepadam za wystającymi felgami (mowie o tyle)

jeden duzy + jak dla mnie - radyjko ;) sam mam takie, i daje rade

Ja nie powiedziałem że ja mam w środku ideał bo do niego mi daleko ale na pewno nie mam żadnej wiochy !!! Drążek skrócony maxymalnie gałka zwykła czarna niczym się nie wyróżnia nie ma chromowanej wstawki I.T.D. !!!!!!!uchwyt w schowku jest patafianie wystarczy zobaczyć zdjęcia dalej a to że nie przypadasz za wystającymi felgami to mnie to wali ale też na pewno nie są wiejskie !!! i kosztują więcej niż ta twoja trechlina :) A co do wnętrza magdarawa to nadal uważam że to wiocha !!! Chromowane wstawki pokrowce ala skóra na fotelach i wiele innych detali o które każdy kto choć trochę się zna może się doczepić. także zamknij pysk :) I nie pisz że to jej sprawa jak wygląda jej auto bo jeździ wiele takich Festyn Vagów po polsce i dlatego ktoś założył temat wiejskiego tuningu !!! weź zaloguj się na jakimkolwiek innym forum to tak ci zjadą dupę że zobaczysz tylko tutaj każdy liże się po pindolach !!! Znajdź u mnie w aucie chociaz jedną wiejską rzecz a stawiam skrzynkę piwa !!!

[ Dodano: 2012-05-11, 15:05 ]
vert1one, pokaż swój samochód jak taki cwany jesteś :)
VW Golf Mk1 VR6
patrolfak
Members

Następna strona

- - - epicuro

Powrót do Stylizacja