vert1one napisał(a):patrolfak napisał(a): a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...
#1 hmm.. bez obrazy, ale powiedziałes to jakby Twoje idealnie w srodku wygladało
swoja droga ta Twoja "wajcha" troche wiochy robi... takie zakładane sa do IV albo passatów, samochodów w ktorych nizej siedzisz, wtedy z podłokietnikiem ładnie sie zgrywają
#2 no i z racji tego ze przynajmniej ja - jestem detalistą, wymieniłbym tez uchwyt schowkowy, bo widac ze jakis rolnik Ci go oberwaŁ
#3 ja osobiscie nie przepadam za wystającymi felgami (mowie o tyle)
jeden duzy + jak dla mnie - radyjko
sam mam takie, i daje rade
Ja nie powiedziałem że ja mam w środku ideał bo do niego mi daleko ale na pewno nie mam żadnej wiochy
! Drążek skrócony maxymalnie gałka zwykła czarna niczym się nie wyróżnia nie ma chromowanej wstawki I.T.D.
!!!!!uchwyt w schowku jest patafianie wystarczy zobaczyć zdjęcia dalej a to że nie przypadasz za wystającymi felgami to mnie to wali ale też na pewno nie są wiejskie
! i kosztują więcej niż ta twoja trechlina
A co do wnętrza
magdarawa to nadal uważam że to wiocha
! Chromowane wstawki pokrowce ala skóra na fotelach i wiele innych detali o które każdy kto choć trochę się zna może się doczepić. także zamknij pysk
I nie pisz że to jej sprawa jak wygląda jej auto bo jeździ wiele takich Festyn Vagów po polsce i dlatego ktoś założył temat wiejskiego tuningu
! weź zaloguj się na jakimkolwiek innym forum to tak ci zjadą dupę że zobaczysz tylko tutaj każdy liże się po pindolach
! Znajdź u mnie w aucie chociaz jedną wiejską rzecz a stawiam skrzynkę piwa
!
[ Dodano: 2012-05-11, 15:05 ]vert1one, pokaż swój samochód jak taki cwany jesteś