to raczej lipnie wyglada

i tak przy okazji co bzscie zmienili we wnetrzu mojego gofera

Moderator: Moderator
palio45 napisał(a):Mnie się nie podobają, ale są gusta i guściki. Kto co woli.. Chodzi mi o kolor
. W sumie auto ma się podobać Tobie a nie innym.
To po co w takim razie ktoś założył temat wiejskiego tuningu i szydzi z różnych aut skoro temu kto stworzył taki samochód to się podoba ?!Auto ma się podobać Tobie a nie innym
magdarawa napisał(a):Dzieki za podpowiedz tez mysle ze ta bedzie pasowala masy jakies linka gdzie ja kupic bo na allegro sporo jest tego a nie chce jakies innej podobnej kupic tylko taka dokladnie
patrolfak napisał(a): a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...
vert1one napisał(a):patrolfak napisał(a): a no i ogólnie twoje auto w środku wiochą zalatuje ...
#1 hmm.. bez obrazy, ale powiedziałes to jakby Twoje idealnie w srodku wygladało![]()
swoja droga ta Twoja "wajcha" troche wiochy robi... takie zakładane sa do IV albo passatów, samochodów w ktorych nizej siedzisz, wtedy z podłokietnikiem ładnie sie zgrywają
#2 no i z racji tego ze przynajmniej ja - jestem detalistą, wymieniłbym tez uchwyt schowkowy, bo widac ze jakis rolnik Ci go oberwaŁ
#3 ja osobiscie nie przepadam za wystającymi felgami (mowie o tyle)
jeden duzy + jak dla mnie - radyjkosam mam takie, i daje rade
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości