siemka wszystkim chciałem sie zapytać czy znacie jakaś firmę albo kogoś co na brze mi wyhaftuje albo zrobi znaczek który doszyje do bry znaczek mojego projektu
każda krawcowa Ci to zrobi jak jej przyniesiesz wycięty szablon wszyje go razem z kartonem czy innym materiałem z którego go wytniesz ... no chyba że jakiś skomplikowany wzór
W zeszłym roku wuj kupił ciotce samochód w prezencie na rocznice i pamiętam że mu zwykła krawcowa wyszyła na fotelu (sam zdjął materiał) jakiś tam tekst okolicznościowy ciekawą czcionką
tak tylko nie chodzi mi o kontury same tego napisu bo jak by mi o kontury chodziło to mam matkę krawcowa to by mi to zrobiła chodzi mi o napis z wypełnieniem w środku wiec musi być haft albo zrobienie naszyfki
swatu napisał(a):spróbuj podjechac do jakiegos zakładu tapicerskiego co np. robia pokrowce na siedzenia .
Właśnie, jeżeli masz coś takiego w pobliżu to tam właśnie się udaj. Powinni mieć coś takiego jak sterowana komputerowo maszyna do szycia, służy to właśnie do wyszywania wzorów na tapicerkach.
Ludzie są naprawdę godni polecenia-pełen profesjonalizm. Robią hafty komputerową hawciarką a nie jakieś tam sitodruki które po miesiącu się rozpadają.
Wyszyją Wam co tylko zechcecie w detalu nawet po 1 sztuce.
PySy. I nie mówta, że wujek Repsol zły!
[shadow=red] Sprzedam 2 x Kawa ZX-6R, 2001r oraz 2004r (636 na wtrysku) [/shadow] Sprzęty w nienagannej kondycji... Więcej info na PW.