Moderator: Moderator
owen napisał(a):czy można kupić szkło dymione do halogenów?
owen napisał(a):halogen mam już pomalowany,składając stwierdziłem że gdyby tak dostać szkło odymione byłoby kozacko,ale jak przeczytałem że takowych nie ma
trudno składam i skleję klejem do szyb oczywiście czarnym.....................miał ktoś problem z kierunkowskazami firmy depo a mianowicie oprawka żarówki nie dokręca się do końca i nie tworzy z kierunkowskazem szczelnego połączenia przez co do kierunkowskazów dostaje się woda wymieniłem już oprawki na nowe lecz i to nie pomogło
Skaktus napisał(a):InPro i inne w których zbiera się woda. Szczególnie widoczne parowanie jest w InPro
Skaktus napisał(a):bo w danym wypadku odszedł odbłyśnik, ale też i "chrom" który był wewnątrz lampy.
Radi mk3 napisał(a):Skaktus napisał(a):InPro i inne w których zbiera się woda. Szczególnie widoczne parowanie jest w InPro
Widać że nigdy nie miałes doświadczenia z in.pro skoro dla Ciebie parują w szczególnościSkaktus napisał(a):bo w danym wypadku odszedł odbłyśnik, ale też i "chrom" który był wewnątrz lampy.
o czym ty wogule piszesz "odbłyśnik i chrom"? przecież to jedno i to samo bo chyba nie myślisz że w odbłyśniku jest lusterko a reszta jest chromowana
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości