Fote zaraz podeśle, ale naprawde nie ma na co patrzeć... zwykły zrebrny golf z czarnymi zderzakami... tj jak mowiłem ok 4000 zł zeby "coś z nim zrobić "
Siemak może ja ci podpowiem bo posiadam wlasnie srebnego Golfika więc wedlug mnie na srebrnym to najlepiej tak:
Calego puscic w kolor srebrny zderzaki listwy itd...
Oświetlenie:
Angel Eyes Chrom z ringami - przód
Dól - halogeny z kierunkami - chrom
Tyl - tylko Ledy w chromie - Black & white slabo wygladają tamte droższe ale jest efekt.
Hmm no jeśli piszesz odpowiedź to u góry masz takie coś jak "Kliknij aby dodać zdjęcie do wiadomości" klikasz na to i powinno Ci wyskoczyc takie okienko. W nim możesz wgrywać zdjęcia...
Za kazdym razem jak probuje dodac jakies zdjęcie wyskakuje mi następujący erro : Not Found
The requested URL /topics11/addform.html?%20 was not found on this server.
CO z tym zrobić?
[ Dodano: 2009-03-01, 18:45 ] o przez przypadek zdjęcie weszło. A więc tak wygląda moj kochany golf, nic szczegolnego. Czy teraz mozecie mi cos doradzić? bardzo wszystkim dziękuje!
Hmm no fotosik chyba coś chwilowo strajkuje Ale jakieś foto już mamy Hmmm no to tak:
Lampy na przód, tak jak chcesz soczewkę to jakieś Sonary itp.
Kierunki clear w zderzak
Kierunki białe clear w nadkola
Mimo wszystko dałbym zderzaki i lusterka w kolor - uwierz mi, że to ładnie wygląda Lampy na tył typu red&white
No i jakaś gleba, może -40 Hmm no i jeszcze jakaś felga obowiązkowo Oby tylko funduszy starczyło...
Ale przede wszystkim trzeba wszystko w kolor puscic: zderzaki listwy lusterka klamki podstawa... Lampy tyl red&white moze i tanie i ladne ale efekt taki se jak masz kase to kup Ledy z kloszem chromowanym to robi wrazenie
honorowy napisał(a):Ale przede wszystkim trzeba wszystko w kolor puscic: zderzaki listwy lusterka klamki podstawa...
klamki w kolor nie rob wiochy mu z auta . nie robibilbym na twoim miejscy listw w kolor lepiej zalozyc od Gt i piuscic paski ala XXjahre co do reszty lampy na tyl daj sobie red&withe mam takie u siebie jestem zadowalony i robia swoj efekt zderzaki jesli w kolor to nie cale tylko tak jak byly orginalnie dolem pokaze ci jak wyglada moje Srebne Mk3 jeszcze :