Moderator: Moderator
no to przy okazji malowania zaspawa a spawania duzo nie bedziepawlisiak1 napisał(a):bo i tak do malowania idzie także chyba to najlepsze rozwiązanie
swatu napisał(a):pawlisiak1 napisał/a:
bo i tak do malowania idzie także chyba to najlepsze rozwiązanie
no to przy okazji malowania zaspawa a spawania duzo nie bedzie
Zgadzam się dlatego zrezygnowałem z tego pomysłu, poza tym wg. mnie jak juz chcesz to rób wszystko na czysto z tyłu to bedzie to miało sens:wycieraczka up, znaczek upi na gładko okololice tablicy, a tak to beznadziejnie w moim odczuciu wygląda.Gofer napisał(a):Tylna szyba w naszych Gofrach to jeden ze słabszych punktów , wiem że fajnie tył wygląda bez wycieraczki ale pomyśl że w czasie deszczu widocznośc przez ną będziesz miał równą zeru .
darkmen21 napisał(a):Gofer napisał/a:
Tylna szyba w naszych Gofrach to jeden ze słabszych punktów , wiem że fajnie tył wygląda bez wycieraczki ale pomyśl że w czasie deszczu widocznośc przez ną będziesz miał równą zeru .
Zgadzam się dlatego zrezygnowałem z tego pomysłu, poza tym wg. mnie jak juz chcesz to rób wszystko na czysto z tyłu to bedzie to miało sens:wycieraczka up, znaczek upi na gładko okololice tablicy, a tak to beznadziejnie w moim odczuciu wygląda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości