Witam wszystkich. Mam obecnie pytanie posiadam golfa 5 drzwiowego jest w nietypoowym kolorze bo żółtym. I teraz pytanie czy listwy i kawałki zderzaka przemalowywać na czarno czy zostawić całego żółtego. Felgi RH CUP r16 na jaki kolor do żółtego auta by pasowały na czarno i rant polerowany. tył 9" przód 8''
Żółte nadwozie a listwy oraz górne i dolne części zderzaków zrób na czarno, przy tym kolorze będzie najlepszy kontrast i auto będzie się ładnie prezenciło.
Alu daj - jak piszesz - czarny połysk a ranty w poler.
Wg mnie tak byłoby najlepiej.
niedługo temat golfa założe i chcem kupę pieniędzy włożyć w golfa wróciłem do vw spowrotem i nie zamierzam oddać golfika pozdrawiam i dzięki tak będzie listwy góra i dół zderzaków na czarno i alu też Dzięki pozdr
Niestety koledzy na jakieś zdjęcia i temat musicie troszkę zaczekać ponieważ AAZ-eta prawdopodobnie zastąpi TDI ojcieć załatwiał silnik i nie wiem na 100 procent czy tak czy nie ale wiem że dzwonił po tdi a tego ma jeszcze raz sprawdzić dokładnie. Nie wiem w jakiej serii konnej czy 90 czy 110 kM ale z tego wynika że któryś z nich. Ciśnienie na wtryskach 25 - 25 15 - 18 Barów
PS temat się pojawi niedługo i liczę na waszą pomoc . POzdrawiam