kierunki, jak ładniej??

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez BodeQ23 » 11 kwi 2012, o 21:51

sitek699 napisał(a):zolte halo pomarancz kierunek daj do VT i sie zobaczy pozdro

już nie mam halogenów,
zostawię pomarańczowe ;)
BodeQ23
Czytacz

Postprzez Adrian1607 » 11 kwi 2012, o 22:50

Wyrzuc te lampy ;] Ja bym zarzuciłt tam seryjne i pomalował środki i będzie smoked front.. z tymi kierunkami bedzie sia ładnie komponowac. Mówie Ci serio jak dla mnie te Angel eyes czy jak to tam sie nazywa chinskie zenony są złym rozwiązanie kojarzy mi się to bardzo nie dobrze....
Taka rada;) wystaw na allegro napewno kogos znajdziesz na nie wrzuc seryjne rob smoked i jest malinka :)
Adrian1607
Badacz tematu

Postprzez BodeQ23 » 12 kwi 2012, o 15:48

Adrian1607 napisał(a):Wyrzuc te lampy ;] Ja bym zarzuciłt tam seryjne i pomalował środki i będzie smoked front.. z tymi kierunkami bedzie sia ładnie komponowac. Mówie Ci serio jak dla mnie te Angel eyes czy jak to tam sie nazywa chinskie zenony są złym rozwiązanie kojarzy mi się to bardzo nie dobrze....
Taka rada;) wystaw na allegro napewno kogos znajdziesz na nie wrzuc seryjne rob smoked i jest malinka :)

moje reflektory jeszcze muszę mieć a seryjne h4 ma i mam zrobiomy smoked a kierunki mam seryjne i są pomalowane
BodeQ23
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja