kierunki przednie ciemne

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez majkel2424 » 23 sie 2009, o 19:41

wychodzi na to ze to DEPO nie jest az takie najgorsze :) a te 90 zł to nie sa znowu jakies wielkie pieniadze, moze warto zaryzykowac, bo zanim znajde uzywane polecane tutaj FER'y tpo moze chya troche potrwac
majkel2424
Czytacz

Postprzez iDZIK » 24 sie 2009, o 16:01

Ja miałem u siebie założone depo. Wytrzymałem jakieś dwa miesiące. Przy pierwszej możliwej okazji zmieniłem na ori od WV. Jest znaczna różnica w jasności świata i w jakości.

W depo przy samym zakładaniu zaślepek od razu pękły mocowania.

Jak chcesz to zapraszam do mnie, ostatnio nawet robiłem zdjęcia porównawcze depo i ori VW.
iDZIK
Czytacz

Postprzez Fredi88 » 28 sie 2009, o 10:56

morsdicti napisał(a):hmmm taniej moim zdaniem byś swoje w ten sam sposób przyciemnił chałupniczą metodą :) pytasz czy by fajnie wyglądało na aucie ... na pewno by fajnie wyglądało !

taniej na pewno, ale takie cos ochydnie wyglada, z daleka widac ze szprejowane :/

co do DEPO, kupilem i nabralem sie ladnie... wykonanie kicha straszna, jeszcze ich dobrze nie zalozylem to juz popekaly te uszka mocujace... kierunki paruja... kicha, nie polecam, szukaj ferow
Fredi88
Czytacz

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja