koncowka wydechu

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez e2 » 10 cze 2010, o 13:13

Skaktus napisał(a):Moim skromnym zdaniem taka rurka to wieś rurka...

swatu napisał(a):2.Respektuj innych użytkowników forum.

rozumiesz swoje postępowanie czy jeszcze nie? Napisałem, że mnie to na przykład obraża jako posiadacza końcówki, o której mowa w temacie.
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Rocznik: 1995
Silnik: 2000
Paliwo: PB
Nadwozie: 3-drzwiowe

Postprzez Sivy » 10 cze 2010, o 14:05

Dawaj zwykla w poler !
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
Sivy
Members

Postprzez piontas83 » 10 cze 2010, o 14:07

Sivy napisał(a):Dawaj zwykla w poler !

wydaje mi sie ze zwykly nie bedzie wygladal tak efektownie jak te koncowki
piontas83
Gaduła

Postprzez Sivy » 10 cze 2010, o 14:26

piontas83 napisał(a):wydaje mi sie ze zwykly nie bedzie wygladal tak efektownie jak te koncowki

Jak nie sporobojesz to sie nie przekonasz. Jesli wyjdzie slabo, kupisz nakladke. Pzdr.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
Sivy
Members

Postprzez piontas83 » 10 cze 2010, o 14:30

Sivy napisał(a):Jak nie sporobojesz to sie nie przekonasz. Jesli wyjdzie slabo, kupisz nakladke. Pzdr.

spoko cos tam pokombinuje
piontas83
Gaduła

Postprzez Skaktus » 10 cze 2010, o 14:50

e2 napisał(a):
Skaktus napisał(a):Moim skromnym zdaniem taka rurka to wieś rurka...

moim zdaniem (jakkolwiek masz na imię) twoje imię to wieś.

Jak można napisać o czymś na kształt seryjnego, że to wieś? weź się chłopie dobrze stuknij

Kolego, kultury ci brakuje. Forum jest od wyrażania własnych opinii, ale nie po chamsku jak ty to robisz tylko z klasą i głową. Jeśli mi się taka rurka nie podoba to nie. Co ci do tego ? Warn całkowicie sprawiedliwy.

A dlaczego mi się taka nie podoba ? Za dużo dresów takie rurki ma, za dużo w nich gwizdków nawkładali. Co z tego że była seryjnie montowana, skoro większość z tych rurek zrobiła wieś tuning, wysuwając je do granic możliwości poza obrys auta, wciskając jakieś rurki no-name i nic z tego nie wyszło, tylko ruda je trawi.

Dlatego moim zdaniem lepiej coś bardziej schowanego, bez rzucania się w oczy. Ewentualnie jak piszą użytkownicy wyżej - polerka tego co masz i dobre zabezpieczenie przed korozją.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Postprzez e2 » 10 cze 2010, o 15:05

Skaktus napisał(a):Kolego, kultury ci brakuje. Forum jest od wyrażania własnych opinii, ale nie po chamsku jak ty to robisz tylko z klasą i głową. Jeśli mi się taka rurka nie podoba to nie. Co ci do tego ? Warn całkowicie sprawiedliwy.

Nie sprawiedliwy bo jak napisałem, obraziłem mnie mówiąc o takich rurkach, że to wieś. A nie chciałem obrazić ciebie, mogłem faktycznie użyć innego porównania, ale chodziło mi o zachowanie sensu wypowiedzi. Zresztą, te warny tutaj to i tak idą losowo i dla kogo szanowna moderacja sobie wymyśli.
Moje mk3
“go to work, send your kids to school
follow fashion, act normal
walk on the pavements, watch T.V.
save for your old age, obey the law
Repeat after me: I am free”
e2
Members

Postprzez vankris » 10 cze 2010, o 15:47

Skaktus napisał(a):Za dużo dresów takie rurki ma, za dużo w nich gwizdków nawkładali. Co z tego że była seryjnie montowana, skoro większość z tych rurek zrobiła wieś tuning, wysuwając je do granic możliwości poza obrys auta, wciskając jakieś rurki no-name i nic z tego nie wyszło, tylko ruda je trawi.

człowieku skąd cie przywiało bo na moje to calibra team wysłała nam na forum kolejnego super szpiega :lol: dwururka ori jest wieś tuningiem OMG ty to jesteś wspaniały chłopak to co jest dla ciebie super jak nie ori
dwururka w polerce lub ładna zgrabna inna dwururka :szok: stary suty opadają jak czytam twoje wypowiedzi tutaj na temat.
Skaktus napisał(a):Dlatego moim zdaniem lepiej coś bardziej schowanego, bez rzucania się w oczy. Ewentualnie jak piszą użytkownicy wyżej - polerka tego co masz i dobre zabezpieczenie przed korozją.

czy twoje wypowiedzi współpracują z twoja świadomością :?: bo piszesz ze dwururka ori to wieś a po chwili piszesz co innego :lol: przecież ori wydech nie jest nie wiadomo jak wysunięty a tym bardziej wiesniacki a to co ma piontas to chyba przeczytałeś bez zrozumienia on już ma swój ponad 2 lata i NIE MA RDZY wiec po jakiego grzyba piszesz zeby zrobił polerkę i zabespieczyl przed rudym.

normalnie jesteś miszczem :lol:
vankris
Members

Postprzez Skaktus » 10 cze 2010, o 16:30

vankris napisał(a):
człowieku skąd cie przywiało bo na moje to calibra team wysłała nam na forum kolejnego super szpiega :lol: dwururka ori jest wieś tuningiem OMG ty to jesteś wspaniały chłopak to co jest dla ciebie super jak nie ori
dwururka w polerce lub ładna zgrabna inna dwururka :szok: stary suty opadają jak czytam twoje wypowiedzi tutaj na temat.

czy twoje wypowiedzi współpracują z twoja świadomością :?: bo piszesz ze dwururka ori to wieś a po chwili piszesz co innego :lol: przecież ori wydech nie jest nie wiadomo jak wysunięty a tym bardziej wiesniacki a to co ma piontas to chyba przeczytałeś bez zrozumienia on już ma swój ponad 2 lata i NIE MA RDZY wiec po jakiego grzyba piszesz zeby zrobił polerkę i zabespieczyl przed rudym.

normalnie jesteś miszczem :lol:

Kolego, naucz się czytać i rozumieć co czytasz. Co innego dwururka noname o której pisałem a co innego oryginał.Co innego oryginał / noname wysunięty jak wieszak na majtki poza obrys auta a co innego fabrycznie zamontowane. Co innego ruda na noname a co innego oryginał z dobrym zabezpieczeniem.

Jeśli widzę gościa w golfie 3, dwururka noname z rudą, do tego rura wysunięta jak hak holowniczy to jest wieś. Tak samo dla mnie wieś to oryginalna dwururka, mimo że ładnie utrzymana, ale wystająca z tyłu auta bo koleś chciał mieć sweetaśny tjuning i przedłużył sobie wydech. Nie to że wieś to jeszcze takie coś jest niebezpieczne. Czy oryginalnie VW wysuwał w golfie tak wydech ? Nie. I nie każdemu seryjny wygląd musi się podobać.

A o sutkach to mnie się nie pytaj.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Postprzez gomez1982 » 10 cze 2010, o 16:44

Kolego ja widzę że na golfach się znasz jak na fizyce kwantowej.Jak byś nie wiedział to te nakładki nakłada się na seryjny wydech i są one takiej samej długości i nic nie wystaje poza obrys.Po prostu mają ułatwić wygląd tym co nie chce się im polerować i na dodatek sam czekam jak się 100 gdzieś na koncie zapodzieje żeby takie kupić. Jak widzę takich znawców na forum co piszą aby pisać to mnie też suty opadają.

Jest jedna zasada nie wiesz nie odzywaj się albo zapytaj to Ci wytłumaczą.
Moja Śliweczka
Gwint str. 10
Obrazek
gomez1982
Gaduła

Postprzez piontas83 » 10 cze 2010, o 17:15

widze ze moj temat zrobil sie ciekawy :lol:

ja tu nie chce nikogo wyzywac ani osadzac bo nie jestem Panem Bogiem ale jakos tylko ty kolego SKAKTUS miales problemy ze zrozumieniem tego tematu . reszta jakos kuma o co kaman i chwala im za to.

puenta jest taka ze jak tylko bede mial troche wiecej kaski to kupuje takie dwie koncowki !!
piontas83
Gaduła

Postprzez Skaktus » 10 cze 2010, o 17:38

gomez1982 napisał(a):Kolego ja widzę że na golfach się znasz jak na fizyce kwantowej.Jak byś nie wiedział to te nakładki nakłada się na seryjny wydech i są one takiej samej długości i nic nie wystaje poza obrys.Po prostu mają ułatwić wygląd tym co nie chce się im polerować i na dodatek sam czekam jak się 100 gdzieś na koncie zapodzieje żeby takie kupić. Jak widzę takich znawców na forum co piszą aby pisać to mnie też suty opadają.

Jest jedna zasada nie wiesz nie odzywaj się albo zapytaj to Ci wytłumaczą.

Dobrze pisałeś - seryjnie nic nie wystaje poza obrys. Jak ktoś robi seryjkę to ok, jak ktoś kaszani i robi hak holowniczy to już przesada. O to mi chodziło.
Mirafioli
Skaktus
Badacz tematu

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja