witam ma pytanie czy jak założe ksenon do tych lamp zamiast światel mijania to nic sie temu nie stanie??? dodam ze klosz mam plastikowy a nie szklany czekam na odp pozdrawiam
Nic nie będzie, ja tak miałem parę miesięcy i nic się nie stało z kloszami. Śmiało możesz montować, tylko potem na diagnostykę i ustaw dobrze światła.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
Nie wiem, ja montowałem w zakładzie więc oni mieli swoje zestawy już przygotowane.
Moje mk3 “go to work, send your kids to school follow fashion, act normal walk on the pavements, watch T.V. save for your old age, obey the law Repeat after me: I am free”
czaro Ty to naprawdę każdego dołujesz jak dobrze lampki ustawi i nie założy więcej niż 6 tyś kelwinów to tak szybko nie zabiorą mu dowodziku wiem to gdyż kuzyn ma w mk3 kombi w takich lampach i jeździ już koło roku
greg_117 napisał(a):kuzyn ma w mk3 kombi w takich lampach i jeździ już koło roku
To nie chciałbym się nocą z nim spotkać na trasie jak będzie miał zarypane klosze i światło będzie biło gdzie chce.
Ja tylko przestrzegam, a każdy zrobi jak uważa. Według mnie szkoda kasy na chińskie hidy, które legalne nie są. Porządna żarówka i efekt jest- wiem bo tak zrobiłem u siebie.