Lampki In.pro pytania

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez sebinho » 25 lis 2009, o 23:00

in.pro oky poki sie nie zabrudza;p czyli taka "ciapa" na drodze pełno wody wymieszanej z błotem i to all na lampce to jest naprawdę lipa z tym w nocy... muszę wtedy widocznośc poprawiać halogenami... ale jak by założyć do tego spryski to myślę że rozwiązało by to problem... jeszcze in.pro lubią sobie parować ale to też jaki mają dzień... nie raz po myciu całe zaparują nie raz do połowy a nie raz w ogóle nie ma reguły... świecą oky na xenonach nie sprawdzałem bo nie uznaje tego "dziadostwa"

przejechałem na nich ponad rok i polecam pomimo tych wad, co do żarówke to nie wiem jak z wymianą czy trudna czy nie bo jeszcze nie miałem tej przyjemności (odpukać) ale to może dzięki żarówką( philips power light czy coś)
sebinho
Badacz tematu

Postprzez Radi » 26 lis 2009, o 10:35

sebinho napisał(a):in.pro oky poki sie nie zabrudza;p czyli taka "ciapa" na drodze pełno wody wymieszanej z błotem i to all na lampce to jest naprawdę lipa z tym w nocy
piszesztak jak by projektory sie nie brudziły każda lampa lipnie świeci jak sie zabrudzi

kiedyś wnerwiłem sie jak miałem projektory jechałem w nocy w zimie przy mocno padającym sniegu to musiałem co 5 km stawać i wyciągać snieg bo osadzał sie wtej wnęce gdzie jest lampa i całą ją oblepiał
Radi
Members

Rocznik: 93
Silnik: 2.8 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez MTuner » 29 lis 2009, o 23:32

A ja powiem tak zakupilem In-pro za nie smieszna sumke bo ok 200 euro. Od razu wsadzilem xenona bo mialem ze starych hella do przelozenia. Do tej pory jestem zadowolony i wcale nie musze uzywac swiatel dlugich bo na krotkich jest jasniutko. Klosz jest szklany i ogolem lampka jest bardzo dobrze dopracowana poza tym ze lubi zaparowac po myciu. Ja na projektory nie zamienie bod roznymi wzgledami np wygladu. MTuner
Jeśli zobaczysz mnie we wstecznym lusterku to nie próbuj wciskać gazu... ja już to zrobiłem!!!

moj-golf/mtuner-reaktywacja-vr6-t5834.html
MTuner
Badacz tematu

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja