Moderator: Moderator
shrek8989 napisał(a):Chlopaki, ale po co wam xeony?? to kolejny wydatek... Jezeli chcesz zalozyc xeony to musisz miec spryskiwacze na reflektory i wycieraczki, poniewaz lekko zakuzone lampy z xeonami oslepiaja innych kierowcow.. Wiec policja bedzie sie czepiac... Nom i na 100% przegladu nikt Ci nie podbije... nom chyba, ze dasz w lape.. Ale do czasu ,az Ciebi miski zgarna...
mario26 napisał(a):shrek8989 napisał(a):Chlopaki, ale po co wam xeony?? to kolejny wydatek... Jezeli chcesz zalozyc xeony to musisz miec spryskiwacze na reflektory i wycieraczki, poniewaz lekko zakuzone lampy z xeonami oslepiaja innych kierowcow.. Wiec policja bedzie sie czepiac... Nom i na 100% przegladu nikt Ci nie podbije... nom chyba, ze dasz w lape.. Ale do czasu ,az Ciebi miski zgarna...
spryskiwacze trzeba miec ale nie wycieraczki.
masz soczewke kupisz dobre xenony to nie bedziesz nikogo oslepial.fakt ze policja moze sie doczepic o takie xenony ale poki co czesto narazie tego nie robia.
Drpiorko napisał(a):
DOKŁADNIE! Mi w firmie well-done mówili ze kazdy moze miec ksenony i nie musi miec ani spryskiwaczy ani samopoziomowania wystarczy SOCZEWKA... Ale warto włożyć w spryskiwacze na www.vwgolf.pl jest link jak zrobic...
Drpiorko napisał(a):shrek8989, To sie nie dziw bo ja własnie mam soczewki i ksenon 6000 k no i przegląd zaliczony . a policja nie czepia wiec firma ma racje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 26 gości