Lampy in.pro problem

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Lampy in.pro problem

Postprzez Pikuś » 31 sty 2009, o 14:10

Witam nie wiedzialem dokladnie gdzie dokładnie umiescic ten temat ale ze dotyczy lamp in.pro umiescilem go tu. Chodzi mi o postojowki (ringi) w tych lampkach. Nie wiem co sie dzieje juz 4 raz w przeciagu 2 miesiecy przepalaja mi sie. Moze nie wszystkie na raz ale np. obecnie dwa ringi przepalily mi sie w jednej lampie. Denerwuje to bardzo bo aby wymienic to trzeba wyjac cala lampe. A dostep nawet po wyjeciu lampy nie jest dobry. Nie wiecie co sie dzieje ?
Pikuś
Badacz tematu

Lampy in.pro problem

Postprzez PiJey88 » 31 sty 2009, o 15:34

:-?

mam już takie sporo czasu i nic z mimi się nie dzieje :-|

Może masz coś nie halo z instalacją, jakieś zwarcie się robi? moze po deszczu jak zamokną?

Swoją drogą, jakie tam sa żarówki? diody, czy jak? W5W ? i jak się do nich dobrać, najlepiej jak byś dał foto jak wymieniasz u siebie :ok:
PiJey88
Administrator

Rocznik: 1996
Silnik: 2.8 VR6 AAA
Paliwo: PB
Nadwozie: 5-drzwiowe

Postprzez Pikuś » 31 sty 2009, o 18:48

Powiem Ci szczerze ze to denerwuje. Kupie zarowki w tygodniu to w sobote zrobie fotki i zapodam. Zarowki to H6W. Cena w norauto okolo 30zł za dwie O.o One Dojscie do reflektora jest uszczelnione. Jedynie co mi na mysl przychodzi ze moze zarnik w niej ze tak powiem sie strzącha. No juz nie wiem. hmm
Pikuś
Badacz tematu

- - -

Powrót do Stylizacja