Baster, do czarnego czerwono chromowane aby odbijały, a do mojego srebrnego czarne też zeby odbijały, mam u siebie wszystkie listwy czarne i dymione lampy, więc srebrny + czarne dodatki jest GIT
PiJey88 rowniez czekam na fotki jak wrzucisz czarne do swojego bo ciekawy jestem efektu ja sie zdecydowalem na czerwone jednak bo przegladalem fotki i naprawde ladnie pasuja do czarnego )
Wkoncu w tym tyg zamawiam jakies lampki bo mialem wczesniej troche innych niespodzieanych wydatkow
TOM4S no fajne te co pokazal psychoczarny ale troche zalatuja mi domowym przyciemnianiem i tak beda potem gadali ma miescie, ze sam sobie przyciemnialem i schrzanilem hehe no i policja bedzie sie czepiac pewnie ciagle :P
a bylem ostatnio na zlocie i znowu sie rozkojarzylem i nie moge sie zdecydowac jaki kolor tych lamp diodowych bo gosc jeden mial chromowane w czarnym i wygladaly naprawde kozacko
tak, co prawda ja tam uznaje seryjnie przyciemnione lampki z tyłu, nie czuje potrzeby zmian na clear red, diody itd, ale wiem że diody ładny dają efekt i jeśli Ci sie podobają to dlaczego bys miał sobie załować, lampki są nawet fajne...