lampy Vento do golfa

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez gluszek » 12 paź 2009, o 18:19

ale post Legionisty jest niemal identyczny jak mój, a on napisał zaraz po mnie i co? Mój poszedł do kosza, a inne o takiej samej treści są nadal... Jak uważasz że mój był nie na temat to czemu Legionisty tez nie skasowałeś, przecież też jest nie na temat. Jak coś robisz to konsekwentnie i do końca chłopie... Takie wymówki jak teraz piszesz nic nie zmieniają, nadal uważam że nie powinno tak się robić...
GOLF 3 by głuszek
kliknij i napisz co o nim sądzisz...
gluszek
Members

Postprzez marcinkoz2910 » 12 paź 2009, o 18:22

gluszek, co napisałem... napisałem, co zrobiłem... zrobiłem

Regulamin:

9.Moderatorzy forum mają prawo do korekty, zmian lub usunięcia z forum dowolnego postu bez podania uzasadnienia. A także wstawiania OSTRZEŻEŃ tz: czerwonych pasków XX Jahre

10.W przypadku świadomego i wielokrotnego naruszenia któregokolwiek z punktów regulaminu przez użytkownika forum, zostanie on zbanowany.

11.Zbanowanemu po raz pierwszy użytkownikowi przysługuje apelacja - w tym celu musi zwrócić się do Zarządu z prośbą o zdjęcie bana i obiecać poprawę. --> jest PiJey88 mój przełożony jeśli coś nie pasuje proszę złożyć skargę

Dziękuję
marcinkoz2910
Members

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja