Lusterka M3

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez seb » 14 sty 2009, o 18:02

Fasol napisał(a):To forum ma pomagać a nie propagowac WIOCHĘ ! tak jak wyżej opisano- TE LUSTERKA NIE PASUJĄ DO MK III !! ANI dobrze nie wyglądają na golfie ANI tez nie spełniają swojej roli ! Dałeś link do aukcji,gdzie jest narysowane jak przymocować,dają ci wieś-wkręty i wieś-adapter to wszystko. Przypominam ci,że ta strona zrzesza miłośników marki MK III a nie "WIEJSKICH TJUNERÓW" ! jak sama nazwa wskazuje "M3 look" dedykowane jest do BMW serii 3,podkreślam że to nie to samo co MK III

"Boże..widzisz a nie grzmisz" :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

ps. TAKIM TEMATOM MÓWIMY STANOWCZO "NIE" !!

chyba troche oprzesadziles ze swoja opinia...............
seb

Postprzez Fasol » 14 sty 2009, o 18:06

seb napisał(a):chyba troche oprzesadziles ze swoja opinia...............

wydaje mi się,że nie.... "REGULAMIN" lekturą obowiązkową i tam odsyłam

Pozdrawiam
Fasol

Postprzez Paweł87 » 14 sty 2009, o 20:25

Każdy robi ze swoim golfikiem co chce mi osobiście się te lusterka podobją Ale niezałoze ich bo słabo w nich widać przekonałem się o tym bo tydzień miałem je założone
Paweł87
Czytacz

Postprzez Chudy87 » 14 sty 2009, o 22:41

Fasol napisał(a):To forum ma pomagać a nie propagowac WIOCHĘ ! tak jak wyżej opisano- TE LUSTERKA NIE PASUJĄ DO MK III !! ANI dobrze nie wyglądają na golfie ANI tez nie spełniają swojej roli ! Dałeś link do aukcji,gdzie jest narysowane jak przymocować,dają ci wieś-wkręty i wieś-adapter to wszystko. Przypominam ci,że ta strona zrzesza miłośników marki MK III a nie "WIEJSKICH TJUNERÓW" ! jak sama nazwa wskazuje "M3 look" dedykowane jest do BMW serii 3,podkreślam że to nie to samo co MK III

to na moje zróbmy jeszcze selekcje kto jest z wioski ten wypad z forum,
tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak który jeszcze nie zdał matury,
Jeśli już jestes na forum to pisz z szacunkiem do innych!!!!!
Chudy87
Czytacz

Postprzez Jacol » 14 sty 2009, o 22:43

Wracajac do tematu: Te lusterka to wiocha a drzwi wyglusz matami dekarskimi.
GOLF 3 - 1.6 75KM - ABU - GL 5D

kontakt: gg 4684235 / mail: clau&tlen$pl
Jacol
Badacz tematu

Postprzez Chudy87 » 14 sty 2009, o 22:51

wiecie dajcie sobie spokój, temat można zamknąć bo nikt i tak nie pomoże,

już raz napisałem nie ptam się o wasze opinie tylko o to jak założyć to itd.
Chudy87
Czytacz

Postprzez Ziko » 14 sty 2009, o 23:11

łeee Chudy nie przejmuj się tym co piszą :P rób go tak by Tobie się podobał :-P

a odnośnie wygłuszenia, to jak chcesz to możemy się spotkać i Ci powiem co i jak wygłuszyć, bo mam już to za sobą i jestem w pełni zadowolony :-D jesteśmy obaj z tego samego miasta więc jak co to czekam... :-D
Ziko
Czytacz

Postprzez StRaDiVaRiUs » 14 sty 2009, o 23:15

Chudy87, jeśli chcesz mam takie lusterka do sprzedania. Patrz w sygnaturce jest link do mojego autka - zobaczysz jak wyglądają. Jeśli jesteś zainteresowany: GG:8223791, kom: 501441875, lub PW
StRaDiVaRiUs
Czytacz

Postprzez Golfik1986 » 14 sty 2009, o 23:51

Chudy87, jak ci sie widza to zakladaj i nie zwazaj na czyjes opinie ja bym to olal osobiscie, bo dla jednego to wiocha a dla drugiego nie. ale osobiscie tesh bym nie zalozyl ich bo jestem fanatykiem serii i final jak dla mnie fabryki sie nie poprawia ;-)
JAK RYCERZE ZAWSZE BRONIMY HONORU {Z}
Golfik1986
Ekspert

Postprzez seb » 15 sty 2009, o 07:20

Chudy87 napisał(a):

to na moje zróbmy jeszcze selekcje kto jest z wioski ten wypad z forum,
tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak który jeszcze nie zdał matury,
Jeśli już jestes na forum to pisz z szacunkiem do innych!!!!!

fosol juz zalapales o co mi chodzi????
nie wyraziles swojej opini tylko poszedles w kierunku obrazania innych.
pozdrawiam
seb

Postprzez Fasol » 15 sty 2009, o 13:32

Chudy87 napisał(a):tylko wtedy Ty napewno wylecisz stąd bo po twojej wypowiedzi widać że z ciebie burak

Jak na razie to sam z siebie strugasz buraka zakładając takie tematy-nawet nie podaleś skąd jesteś pewnie Pcim dolny ?no nie wazne. Nikt tu nikogo nie obraża tylko wyraża opinię na temat tego co chcesz zainstalować w Golfie. Nie podoba ci się tu ? to do widzenia !! nikt nikogo nie trzyma tym bardziej wiejskich tunerów :cisza: Jeżeli masz jeszcze jakis problem to zapraszam na PW a nie burdel robisz na forum.

do Admina: Temat raczej do zamknięcia bo spam się szerzy
Fasol

Poprzednia strona

- - -

Powrót do Stylizacja