otoz pany mam sprawe chcialbym swoje alusy pomalowac tylko ze niemam pomyslu w jaki kolor zeby jakos pasowaly do golfika. Moglibyscie pomoc w sprawie doboru koloru? Z gory dzieki. Ponizej fota autka i alusow ktore chcialbym pomalowac
Ostatnio edytowano 14 paź 2010, o 19:35 przez DJ Voodek, łącznie edytowano 1 raz
najłatwiej przekonać będzie sie jak poprosisz któregoś z magików o vt....nie odda to tego co uzyskasz na żywo, ale jakiś pogląd na sprawę będziesz miał....
Zeby nie bylo niedomowien felgi maja byc moje czyli ATS CUP te drugie wstawilem tak pogladowo bo chodzi mi tylko o ten kolor.No i ranty tez chyba w polerke zarzuce bo inaczej to sie bedzie mialo chyba nijak do calosci
gdybym wiedział wcześniej że tak planujesz pomalować ats to bym Ci fotkę zrobił. Swego czasu na parkingu stał passat z ats na złoto i rantem w polerce. Efekt ciekawy.
killah, sam nie wiedzialem ze tak je pomaluje. Nie moglem dopasowac zadnego koloru i kumpel podsunal mi pomysl zeby dac je w pomarancz na poczatku bylem przeciwny ale jak przemyslalem sprawe to stwierdzilem ze jednak moze jest to odpowiedni kolor