Moderator: Moderator
!kajtek! napisał(a):shrek8989, nie ma za co, ja osobiście chce u teraz siebie malnąć lusterka i przy okazji może nawet zderzaki na czarno rzecz jasna, tylko ze mam zwykła czarna farbe, i tu dylemat a za razem pytanko do Was bo nie wiem czy dorabiać specjalnie orginalny jakiś metaliczny kolor coś jak lakier na samochodzie żeby to malować czy moge smiało działać zwykłym sprayem...
najpierw mówisz że jak czarne to wioska a póżniej że albo w kolorze nadwozia albo czarne, to Cie teraz nie rozumiem, co proponujesz?? Samochód jest czarny, a zderzaki, listwy i lusterka mają normalny kolor coś w tym stylu http://www.allegro.pl/item327731775_lus ... prawe.html tylko wiadomo że nie są to nowe plastiki i już tak ładnie nie wyglądają dlatego zastanawiam sie czy pomalować to wszystko zwykłym czarnym sprayem czy wydawać kase na dobieranie koloru i malowaie w identycznym odcieniu jak lakier nadwozia...joker.kamillos napisał(a):no jakbyś zostawił te nadkola czarne, to wioska jak ... Albo wszystko w kolorze nadwozia, albo czarne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości