Moderator: Moderator
są gusta i guściki w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić. A propo nie wiem czy zrozumiałeś pytanie? Bo ja prosiłem o porade co do marki migaczy wykonania itp a nie o sugestie co myślisz o chrom clear blendach i migaczach.Arturwwk napisał(a):Chrom ?! - Nigdy !
Takie moje zdanie
Taksi napisał(a):w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić.
nie jestem pewien ale raczej nie ma jest klosz świateł mijania, długich i postojowa.Liwinglawida napisał(a):Taksi napisał(a):w swojej 3 mam helle clear i chciałem to dopełnić.
a w hellkach nie masz przypadkiem migacza? jeśli masz to pieniążki które masz zamiar przeznaczyć na jakieś tam 'klir migacze depo albo fk' zainwestuj w zaspawanie w zderzaku miejsc po migaczach i blendach... efekt o wiele lepszy..
rewelacja ziomuś nie ma jak to kupić światła za 600zl rozszczelniac je (rozbierac) a żeby jak to napisałeś wymodzić jakieś migacze. Do tego dorzucasz pomysł z zaślepianiem zderzaka po blendach z migaczami bo fajnie to wygląda ,a żeby było śmieszniej prawisz morały o wydawaniu 100 zl na clear migacze bo skoda kasy (BO JAK BY BYŁO TO DROGO) Ciekawi mnie jedno czy ruszyłeś choć przez chwile głową jak tani jest twój pomysł. Pewnie jak byś zobaczył rachunek za to wszystko opadłaby tobieLiwinglawida napisał(a):a no tak...
Ale zawsze mozna wymodzić kierunek pod postojem.. w tej dolnej zaślepce..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości