Moim zdaniem te 130zł to lepiej zainwestowac w gładki zderzak ale to już poza tematem.....
Moderator: Moderator
wszystkie tego typu to badziew, niestety, jak spasujesz to czekaj do wilgotniejszych dni i zobaczysz jak ładnie parują, jeszcze nie widziałem migaczy i halo tego typu bez parowania-niestetyTaksi napisał(a):A jak by co wymienię je na http://moto.allegro.pl/ha...1922297613.html myslicie ze moze byc ruznica w wykonaniu??? Czy będzie podobnie.
wiesz tak naprawde to miałem cały zderzak ściągnięty a zeby widzieć co tam wadzi i manipulowanie blaszka nie pomoże. A wcisnolem to już max do końca i nie jest tak strasznie. Co do parowania zgadzam sie z toba w 100%Karol B. napisał(a):Powinno pasowac, trzeba blaszką się pobawic lub coś cieniutkiego/wąskiego wsadzac miedzy kieunek a tą imitację halo i odginac i równoczesnie dociskac, tylko z wyczuciemKolegi takie cleary nie parowaly wogóle...
może dlatego że cult to nie jakiś wuzel tylko kultywacja danego modelu, tak?Joker napisał(a):culta to czemu nie te kierunki od mk2???
także parę tego widziałem, ale na necie w DE jeszcze na żywo wogóle, fajnie wyglada cabrio 3,5 własnie ma przód z mkIVczarus21 napisał(a):widziałem parę takich wynalazków błotniki seria tylko maska zderzak lampy nie wiem jak ze wzmocnieniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości