Moderator: Moderator
GrZeChU91 napisał(a):Taksi, link bo cos nie dziala.....
sęk w tym ze ja juz je mam a z halogenami nie chciałem walczyć.GrZeChU91 napisał(a):swatu, nie sa zespolone...
Taksi, tak jak kolega swatu, pisze... wkrety.... ale na twoim miejscu bym wziol z halogenami bo te to atrapa..... i podlaczyc.....
dzisiaj właśnie nakręciłem na śruby imitacje halogenu i nie moglem dopiąć do końca migacza można by powiedzieć ze nie licowały się one z blenda.Karol B. napisał(a):Zwykłe śruby na klucz 10 + podkładki żeby lepiej trzymało i wystarcza, to i tak imitacja więc regulacji nie trzeba, równo ustawic względem zderzaka i po problemie
Wiesz tez tak myślałem i na sucho bez przykręcania imitacji próbowałem to wpasować i było podobnie. Myślę ze na dniach zajmę się tym bo narazie zdrowie nie dopisuje. A jak by co wymienię je na http://moto.allegro.pl/halogeny-kierunk ... 97613.html myslicie ze moze byc ruznica w wykonaniu??? Czy będzie podobnie.Karol B. napisał(a):Albo przykreciles tak ze sruby wystaja poza te rowki w ktoroch sa otwory na sruby. Glowka sruby musi sie schowac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 45 gości