Moderator: Moderator
buli84gt napisał(a):MEGA WIEś$kubi napisał(a):naklejeniu sobie SONY na tylnej szybie
racja, zawsze mnie bawią samochodziki marki Fiat z wielkim napisem TUNING albo RACING obkleją tak malucha i nie wstydzą sie nim do miasta pojechać, wtedy jeszcze korba w ruch szyba na dół zimny łokieć muza na full i jedzie taki driver swoim demonem szos, że siara na maksa, ja bym jedynie w pole sie tym wbił...pawel_ns napisał(a):SONY to jeszcze nic, najlepszy jest napis TUNING na tylnej szybie
, wiesz to troche jak tatuaż jednemu sie podoba i chce mieć a drugi nie będzie chciał, ja bym na swojego golfa tego nie nakleił, kolega ma firme która sie tym zajmuje kiedys sobie obkleił samochód, po niedługim czasi sprzedał, ma od tamtej pory chyba 2 albo 3 samochód i zadnego już nie obkleił, wiesz może wydaje sie na takim jakimś sporwodym aucie że bedzie to fajnie wyglądać ale nakleisz na golfa i sam sie później zastanawiasz do czego miało by Ci to niby pasować...$kubi napisał(a):niektóre z tych wzorów są nawet niezłe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 9 gości