Napisy na nadwoziu

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Napisy na nadwoziu

Postprzez marqess87 » 12 sie 2008, o 18:05

Witam. Mam drobne pytanko,mam Golfa który nad tylnymi błotnikami ma naklejkę z napisem ,,EUROPA",zainteresowałem się tym i widziałem takie naklejki na innych Golfach a te miały też np ,,BON JOVI" i inne. Co oznaczają te nazwy i czy mają jakiś związek z modelem samochodu...?
marqess87
Berbeć

Napisy na nadwoziu

Postprzez K@mil » 12 sie 2008, o 18:07

K@mil
POMOCNIK
POMOCNIK

Re: Napisy na nadwoziu

Postprzez mike102 » 12 sie 2008, o 23:03

marqess87 napisał(a):,,EUROPA"

raczej Europe ;)

oprocz tego ze masz naklejke, to zadnych wiekszych zmian w wyposazeniu nie masz...
mike102
Badacz tematu

czy wszystkie golfy maja naklejki europe, pink floyd itd.?

Postprzez juhamatti » 8 lis 2008, o 11:44

Czy wszystkie golfy oryginalnie mialy naklejki pink floyd, europe, rolling stones itd? czy byly produkowane tez takie 'bezwersjowe' :-) bez tych naklejek. Czy te naklejki stosowano od samego poczatku produkcji czy moze zaczeto to robic po pewnym czasie? nie pytam tylko dla samej wiedzy, ale tez dlatego, ze po tym mozna poznac czy np. samochod byl malowany, oczywiscie naklejke mozna kupic, ale przeciez zwykle po lakierowaniu tego nie robia.
Moje auto: Golf 3, 1995r., 1.6 benzynowy (AEA), Europe.
juhamatti
Berbeć

Postprzez opolanin » 9 lis 2008, o 05:04

juhamatti, były też wersje golf match i golf matchII, nie posiadały naklejek tylko napisy pod prawa tylną lampą match i matchII
opolanin

Postprzez morsdicti » 9 lis 2008, o 11:07

Pod moja tylna lampa jest napis Golf GL ... ale w tych opisach z tej niemieckiej strony wszystkie wersje GL są z silnikami benzynowymi i tylko z jednym dieslem i to turbodoladowanym w dodatku 1z ..... a gdzie mój 1Y ? :) w takim razie jaką ja mam wersje ?
morsdicti
Members

- - -

Powrót do Stylizacja