Neony

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez Sivy » 20 mar 2009, o 00:51

Adi, :mrgreen: , nie bylo, nie ma i nie bedzie zadnej rzeczy typu neony z Tesco, rygielki z trupia czacha, kostki na wentyle, siatexy itd. Gust rzecz nietykalna, ale ja mam co innego w glowie, wole oryginalnego CL'a niz pseudo GTI.
Made In Germany !
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
Sivy
Members

Postprzez czorny27- » 29 mar 2009, o 10:48

Sivy napisał(a):kostki na wentyle
tu juz powiedziales za duzo kolego kostki czy tez bile 8 na wentylki to juz sa kultowe sprawy widac ze niezalgebiasz sie w temat za bardzo
czorny27

aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
nowe kolo na sezon 2009 brock B5 16'' str.19,polerka rantu str.20
sesja sezon 2009!!! str.22!!!
recaro gti edition str.17!!
foty sezon 2008 str.8!!!!!!!!!!!
zlot golf3.pl str.6!!!
czorny27-
Members

Postprzez hitler87 » 29 mar 2009, o 15:16

neony w golfie :wstyd:
hitler87
Czytacz

Postprzez dawidg87 » 29 mar 2009, o 17:19

czorny27- napisał(a):
tu juz powiedziales za duzo kolego kostki czy tez bile 8 na wentylki to juz sa kultowe sprawy widac ze niezalgebiasz sie w temat za bardzo

nie on powiedział za dużo, tylko każdy który użył słowa wieś tuning powiedział za dużo :) są gusta i guściki :)
dla jednych wieś tuning to kostki na wentylach dla innych neony :) dla jednych spojlery dla innych xenony, nie ma rzeczy która podobała by się każdemu :) gdyby VW wypuścił edycje golfa z neonami też byś Cie mówili, że neony to kultowe sprawy, no ale nie było golfa z neonami więc mówicie, że to wieś tuning :mrgreen: ja sobie nie wyobrażam swojego golfa z neonami, no ale jak komuś to spasuje, to jego wygląd, i jego prezentacja :) no chyba, że ktoś widocznie przesadza, i robi podświetlenie z lampek choinkowych albo robi z heblowanej deski lotkę :P choć wszystko jakiś tam swój urok pewnie ma :D
dawidg87
Badacz tematu

Postprzez Sivy » 29 mar 2009, o 20:46

czorny27- napisał(a):
widac ze niezalgebiasz sie w temat za bardzo

Nie zagłębiam się. Wole chrom lub oksyd.
Alten VW Fück Opel ~VAGSTYLE~
Sivy
Members

Postprzez PashkaGT » 29 mar 2009, o 23:59

z tego co sie orientuje prawo nawet nakazuje uzywanie neonow i stroboskopow na parkingu pod wiejska zabawa chyba ze corka soltysa nie lubi :)
PashkaGT
Czytacz

Postprzez czorny27- » 30 mar 2009, o 13:12

Sivy napisał(a):Nie zagłębiam się. Wole chrom lub oksyd
no widac skoro piszesz takie glupoty radze poczytac dobr lekture chocby www.cultstyle.pl a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy
dawidg87 napisał(a):no ale nie było golfa z neonami więc mówicie, że to wieś tuning
a powiedz mi czy w seri wypuscili golfa z kolem 9J z tylu raczej nie i ludzie nie mowia ze to wies latajac na takim kole bynajmniej sie nie spotkalem z takim czyms po prostu wyglada to ladnie i pasuje do golfa sa rzeczy które pasuja a sa rzeczy których po prostu nie nalezy robic i tyle :!: :!: :!: tak delikatnie mowiac i cisza :cisza: :cisza: :cisza:
czorny27

aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
czorny27-
Members

Postprzez DrSzpila » 30 mar 2009, o 15:05

czorny27- napisał(a):delikatnie mowiac i cisza
Wszystko co z tesco, auchan i allegro pasuje do glfa, a tym bardziej neony pasują :D
DrSzpila
Members

Postprzez dawidg87 » 30 mar 2009, o 19:31

czorny27- napisał(a):
Sivy napisał(a):Nie zagłębiam się. Wole chrom lub oksyd
no widac skoro piszesz takie glupoty radze poczytac dobr lekture chocby www.cultstyle.pl a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczy
dawidg87 napisał(a):no ale nie było golfa z neonami więc mówicie, że to wieś tuning
a powiedz mi czy w seri wypuscili golfa z kolem 9J z tylu raczej nie i ludzie nie mowia ze to wies latajac na takim kole bynajmniej sie nie spotkalem z takim czyms po prostu wyglada to ladnie i pasuje do golfa sa rzeczy które pasuja a sa rzeczy których po prostu nie nalezy robic i tyle :!: :!: :!: tak delikatnie mowiac i cisza :cisza: :cisza: :cisza:

ze tak powiem głupoty gadasz :) znam wiele osób dla których golf z kapciami 9J to wieś tuning, jednym się to podoba innym nie, tak samo jak jedni wolą mieć balona na feldze inni znowu nałożą na 9-calówkę opone 195/40 LOL jeśli takie znajdą... o gustach sie nie dyskutuje, dla jednych neon będzie ładnie wyglądał a nie był montowany seryjnie, a znowu te twoje 9j mogą podchodzić pod wieś tuning, bo na tym forum już i takie opinie widziałem o szerokich kapciach :) więc nie ma się co kłócić i wygadywać, co było serią a co nie jest, ale ładnie wygląda... :hyhy:

a że coś pasuje do golfa to hmmmm, osobista sprawa każdego, bo jednemu spasują 18nastki, a innemu 15nastki, jeden powie, że 18 to już wieś tuning i przesada bo to tylko golf... a drugi odbije piłeczkę :D ja tam osobieście do wszystkiego podchodzę neutralnie... to tak samo jak z ciuchami :) coś jest modne i wszyscy w tym chodzą, puki ktoś się nie wyłamie i nie ubierze się inaczej i po swojemu, na początku go wyśmieją, a później zobaczą w tym więcej osób i nagle zdanie i opinia się odmieni :D

tak samo jest i w tym temacie, kilka osób z dużą ilością postów wyraża swoją opinię na temat neonów(spoko mają prawo) a inni jak armia zombie powtarza za nimi: neony to wieś tuning :D
dawidg87
Badacz tematu

Postprzez czorny27- » 30 mar 2009, o 20:30

dawidg87 napisał(a):ze tak powiem głupoty gadasz znam wiele osób dla których golf z kapciami 9J to wieś tuning
spoko znaj tylko radze opierac sie na opinii ludzi którzy na tuningu mk3 zeby zjedli to ci powiedza co pasuje do mk3 a co nie i na takich sie wzoruje
dawidg87 napisał(a):jedni wolą mieć balona na feldze inni znowu nałożą na 9-calówkę opone 195/40 LOL jeśli takie znajdą...
kolego i balon pasuje ale pod styl auta jesli ktos robi auto na pokaz a nie po to zeby sobie jezdzic po postu z punktu A do B bo wtedy to normalaka ja robie autko po to zeby sie prezentowalo i nigdy nie zaloze balona i nie znam nikogo na tyle modrego i znajacego temat kto zalozy takiego kapcia do auta pokazowego chyba ze pozawala na to styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpisalbym do jest dopuszczalne w kazdym stylu tuningu bo widac ze sie nie orientujesz ale to bylaby dluuuga lektura ..ale za to napisze jedno ze w zadnym z tych stylów nie znalazlem nic o neonach podswietleniach skarpetek itp....
czorny27

aktualne foto str.1
zlot PleszeVW str.27
zlot golf3.pl str.6!!!
czorny27-
Members

Postprzez pustylol » 30 mar 2009, o 20:31

hahahaha ja pierdykam dawidg87 weź sie zastanów co Ty piszesz hahahah co za człowiek porównuje 15 do 18 hah i ciuchy na str golfa hahahah
a ten cytat "opone 195/40 LOL jeśli takie znajdą... " heh no takiej opony nie da sie kupić masz rację LOl2 sami koneserzy :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sprzedam graty mk3 passat b3 silnik vr6 felki keskin schmidt
pustylol
Czytacz

Postprzez DrSzpila » 30 mar 2009, o 21:00

O ja nie mogę.... Ja już leżę, normalnie leżę czytając posty autorstwadawidg87...

dawidg87, wiesz co ci powiem kolego? Że ty i twój golf dla nas wszystkich jesteście totalną wiochą i fanami pseudo tjuningu!

Widać, że administratorzy albo moderatorzy nie zamykają ten temat bo się robi taki burdel i spam. :wsciekly: :cisza: :cenzura:
DrSzpila
Members

Poprzednia stronaNastępna strona

- - -

Powrót do Stylizacja