Adi, , nie bylo, nie ma i nie bedzie zadnej rzeczy typu neony z Tesco, rygielki z trupia czacha, kostki na wentyle, siatexy itd. Gust rzecz nietykalna, ale ja mam co innego w glowie, wole oryginalnego CL'a niz pseudo GTI.
Made In Germany !
Moderator: Moderator
tu juz powiedziales za duzo kolego kostki czy tez bile 8 na wentylki to juz sa kultowe sprawy widac ze niezalgebiasz sie w temat za bardzoSivy napisał(a):kostki na wentyle
czorny27- napisał(a):tu juz powiedziales za duzo kolego kostki czy tez bile 8 na wentylki to juz sa kultowe sprawy widac ze niezalgebiasz sie w temat za bardzoSivy napisał(a):kostki na wentyle
no widac skoro piszesz takie glupoty radze poczytac dobr lekture chocby www.cultstyle.pl a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczySivy napisał(a):Nie zagłębiam się. Wole chrom lub oksyd
a powiedz mi czy w seri wypuscili golfa z kolem 9J z tylu raczej nie i ludzie nie mowia ze to wies latajac na takim kole bynajmniej sie nie spotkalem z takim czyms po prostu wyglada to ladnie i pasuje do golfa sa rzeczy które pasuja a sa rzeczy których po prostu nie nalezy robic i tyle tak delikatnie mowiac i ciszadawidg87 napisał(a):no ale nie było golfa z neonami więc mówicie, że to wieś tuning
czorny27- napisał(a):no widac skoro piszesz takie glupoty radze poczytac dobr lekture chocby www.cultstyle.pl a dowiesz sie wielu ciekawych rzeczySivy napisał(a):Nie zagłębiam się. Wole chrom lub oksyda powiedz mi czy w seri wypuscili golfa z kolem 9J z tylu raczej nie i ludzie nie mowia ze to wies latajac na takim kole bynajmniej sie nie spotkalem z takim czyms po prostu wyglada to ladnie i pasuje do golfa sa rzeczy które pasuja a sa rzeczy których po prostu nie nalezy robic i tyle tak delikatnie mowiac i ciszadawidg87 napisał(a):no ale nie było golfa z neonami więc mówicie, że to wieś tuning
spoko znaj tylko radze opierac sie na opinii ludzi którzy na tuningu mk3 zeby zjedli to ci powiedza co pasuje do mk3 a co nie i na takich sie wzorujedawidg87 napisał(a):ze tak powiem głupoty gadasz znam wiele osób dla których golf z kapciami 9J to wieś tuning
kolego i balon pasuje ale pod styl auta jesli ktos robi auto na pokaz a nie po to zeby sobie jezdzic po postu z punktu A do B bo wtedy to normalaka ja robie autko po to zeby sie prezentowalo i nigdy nie zaloze balona i nie znam nikogo na tyle modrego i znajacego temat kto zalozy takiego kapcia do auta pokazowego chyba ze pozawala na to styl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rozpisalbym do jest dopuszczalne w kazdym stylu tuningu bo widac ze sie nie orientujesz ale to bylaby dluuuga lektura ..ale za to napisze jedno ze w zadnym z tych stylów nie znalazlem nic o neonach podswietleniach skarpetek itp....dawidg87 napisał(a):jedni wolą mieć balona na feldze inni znowu nałożą na 9-calówkę opone 195/40 LOL jeśli takie znajdą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości