czyli masz zimny bały i tak jak piszesz daje on lekki niebieski odcieńshrek8989 napisał(a):Ja do Mk4 zalozylem biale LED-y i daja lekki odcien niebieskiego koloru... Fajnie towyglada...
Moderator: Moderator
czyli masz zimny bały i tak jak piszesz daje on lekki niebieski odcieńshrek8989 napisał(a):Ja do Mk4 zalozylem biale LED-y i daja lekki odcien niebieskiego koloru... Fajnie towyglada...
marcinkoz2910 napisał(a):kajtek, konieczne bo jak masz światła barwy białej w aucie to zwykły postój to brzydzi a tak LED daje białe światło
hehe chyba chciałbym miec ten ksenon tam są żaróweczki z marketu 8zł/szt (kupiłem na próbe tańsze) i dają taką właśnie barwe, takie same też zapodałem sobie na światła długie... a co do pozycyjnych to są tam żarówki które tak na żółto świecą i niebawem je zastąpie ładnymi białymi diodamimarcinkoz2910 napisał(a):kajtek, tam masz albo ksenon
Zaba2 napisał(a):Skoro nam policja wlepia mandaty to po co je sprzedaja?? Niech sie przejda do sklepow i im wlepia mandaty a nie nam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości