Nowy zderzak przedni, jak zrobic??

Wszystko na temat tuningu optycznego naszych aut.

Moderator: Moderator

Postprzez Baster » 25 wrz 2008, o 13:44

Witam
przerabiam teraz zderzak na gladko tzn bez kierunkow, kierunki w lampach In Pro, we wloty na dole kupilem takie kratki z halogenami
Obrazek
tylko nie moge sie zdecydowac czy pomalowac zderzak caly czy gore zostawic odkryta tak jak w GTi?? Tylni mam jak w GTi ale i tak jest do malowania wiec moge oba cale pomalowac albo zostawic gory odkryte jak w GTi... Co sadzicie??
Ostatnio edytowano 1 mar 2009, o 11:28 przez Baster, łącznie edytowano 2 razy
Baster
Badacz tematu

Postprzez łaksiak » 25 wrz 2008, o 13:49

oł Jah Baster ja wiem ze zima idzie i bedzie trzeba śnieg odgarniać :-| już bym wsadziła serie lepiej ;-)
łaksiak
Ekspert

Postprzez klanhker » 25 wrz 2008, o 14:09

ja tez jestem za seria, ale jesli juz chcesz taki spychacz zakladac to wg mnie tyl tez by trzeba zmienic zeby to jakos razem do siebie pasowalo :-)
klanhker
Badacz tematu

Postprzez Baster » 25 wrz 2008, o 14:44

No w sumie racja, chodzi mi glownie o to, ze ciezko jest zrobic cos oryginalnego i zeby bylo ladne, a nie chce zgapiac od innych
HeHe łaksiak u nas juz raczej wiecej zimy nie bedzie ale twoja aluzja skutecznie wybila mi ten zderzak z glowy :P
Wiec jakies pomysly co tu zrobic z czarnym GTi?? myslalem o pozbyciu sie plastikowych nakladek na blotniki i pomalowaniu zderzakow i listew bocznych w kolor nadwozia, ale chyba wtedy Gti straci swoj charakter a tego nie chce...
Ostatnio edytowano 25 wrz 2008, o 14:47 przez Baster, łącznie edytowano 1 raz
Baster
Badacz tematu

Postprzez klanhker » 25 wrz 2008, o 14:46

nawet nie mysl o zdejmowaniu nakladek :mrgreen:
klanhker
Badacz tematu

Postprzez łaksiak » 25 wrz 2008, o 14:50

Baster nie ściągaj nakładek bo jak dobrze myślisz wtedy to już nie będzie GTI do końca :-/
ja wogóle nie wiem co chcesz od swojego zdesia :-) przecie dobrze leży zamień klary na dymione i już będzie inaczej ;-)
łaksiak
Ekspert

Postprzez Baster » 25 wrz 2008, o 14:58

no wlasnie jest troche krzywy i popekana farba na nim wiec prosciej bedzie kupic nowy i pomalowac (no chyba, ze znajde akurat w kolorze) niz z tym sie meczyc... i jak dam do malowania to zostawie odkryty plastik u gory jak w GTi ;) czy zamalowac caly?? co do klarow to nie bardzo moge ciemne bo wszystko mam jasne, tylko jakos te lampy tak wyszlo, ze ciemne trafilem
Baster
Badacz tematu

Postprzez łaksiak » 25 wrz 2008, o 19:10

Baster napisał(a): i jak dam do malowania to zostawie odkryty plastik u gory jak w GTi czy zamalowac caly??

Wg mnie jak masz nakładki i listwy to zostawic ewentualnie odświezyć ;-)
a do tych soczewek własnie bardziej by mi się widziały dymione klary w zderzak i boczne kierunki tez dymione, ale to moje zdanie ;-)
i wtedy te klary biało czerwone co masz na tyłku tez zmienić na jakieś ciemniejsze
i dopiero byłby czarny Babilon da Bandit :-D
:oops: oops chiba sie troche rozpędziłam :oops:
łaksiak
Ekspert

Postprzez Młody89 » 25 wrz 2008, o 22:19

O nie... Jak dla nie to on w ogóle nie pasuje do tego auta. Jak koledzy wcześniej napisali - spychacz. Po to ktoś kiedyś wymyślił orginalne zderzaki by w nich auto prezentowało się najładniej :)
Młody89
Czytacz

Postprzez wwegary » 25 wrz 2008, o 22:52

ehh wy i te wasze "spychacze" dobra ok moze ten nie jest najlepszy ale to nie znaczy ze tylko ori sa super mega wypasne... mi np widzi sie taki zderzak jak ma puczek robiony samemu a jednak ma w sobie cos, jest kilka zderzakow ktore naprawde godnie sie prezentuja ale w waszym mniemaniu sa to plugi siatexy czy inne szmatexy
Cały czas ludzie sprzedają się tanio, nie przyglądają się twarzom, tylko ubraniom..

Moj MK3 moj-golf/moj-golfik-xd-t8457.html

Aga, KKS, Real Madryt, Golf.. there is no other way xD..
semantyczny paganini...
wwegary
Members

Postprzez Baster » 25 wrz 2008, o 23:03

no z tym sie akurat zgodze z wwegary ;) jakies uprzedzenia :P ale coz ja jednak wrzucam oryginalny tylko zastanawiam sie czy zostawiac odryte plastiki tak jak w GTi czy cale zderzaki pomalowac w kolo nadwozia??
Baster
Badacz tematu

Postprzez kruchy_ » 25 wrz 2008, o 23:15

fajnie wygladalby oryginalny z zaspawanymi blendami i dokladka GTI.
oczywiscie kierunki w lampy i takie tam ;-)
kruchy_
Badacz tematu

Następna strona

- - -

Powrót do Stylizacja